твое право :D замисли се върху следния въпрос - откъде имат инфото за картите?...а уличките по селата са най-малкия проблем - там човек се ориентиравъпросът е рутирането в голям непознат град
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS навигация
Collapse
X
-
След около месец ползване на картите на NAVTEQ съм значително по доволен.Картата е доста по-подробна в малките населени места.Новият път Бургас-Приморско си го има на картата и те насочва през него,а при TELEATLAS все още не съществува на картата.Някой ако има нужда от карти за iGO 8.3.xЛинковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Сряда 23.02.11.
Коментар
-
jimi69 написа:Колеги аз си взех навигатор преди 1 месец, намерих му програмата в официалният сайт, ама компа ми не го приема, то нито карта има нито нищо. Било вгградено всичко Знаети ли дали има някаква тайна на тия ТОМТОМ мислех, че е просто като флашка...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Китайците са много напред в технологиите вече.Това от линка много ми харесва навигация,двд,тв блутуут и какво ли не.http://www.lightinthebox.com/Free-Ma...timately_buy_2Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Китайците са много напред в технологиите вече.Това от линка много ми харесва навигация,двд,тв блутуут и какво ли не.http://www.lightinthebox.com/Free-Ma...timately_buy_2ФИАТ СТИЛО 1.8 16V
Коментар
-
bobizdr написа:Колеги помагайте.Взех си gps GOCLEVER 3540 и реших да му сложа IGO8 но нещо не се справям.Повечето линкове с IGO8 където ги гледах не съществуват.Намерих един ,копирах го на картата и там пишеше да ресетна gps и той сам ще тръгне.Да ама не.Някой ако може да помогне ще бъде супер.
Коментар
-
dobri_g написа:bobizdr написа:Колеги помагайте.Взех си gps GOCLEVER 3540 и реших да му сложа IGO8 но нещо не се справям.Повечето линкове с IGO8 където ги гледах не съществуват.Намерих един ,копирах го на картата и там пишеше да ресетна gps и той сам ще тръгне.Да ама не.Някой ако може да помогне ще бъде супер.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Моят съвет е да изчака до понеделник.Имам работеща сборка на Igo 8.3 със последните карти на Навтек,POI,Speed cam,разни скинове и тн. Моята в момента работи на GOCLEVER със 480x272 резолюция,не съм го тествал на по малка,но нищо не пречи да опитаме.Пращам му телефон на ЛС. ще му кажа накратко какво ще му е необходимо за пробата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар