Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS навигация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На Навтек излезе вече последната карта за ИГО 8,3Днес я пробвам и ми се струва доста подробна, а и като размер си е доста големичка в сравнение с другите карти.Иначе ми прави впечатление следното: ако търсиш блок в даден квартал, то трябва да го търсиш като POI, а не като улица, както е на TA.
    Brava 1.2, 16V, 2000
    Ex: Golf 2, 1.3

Коментар

А за моето устойство ще може ли да се намери нещо подходящо?
      Fiat Stilo 1.2 - 16v
      80hp - 6 Speed '02

Коментар

mayora написа:
        А за моето устойство ще може ли да се намери нещо подходящо?
        ИГО 8.3 имаш ли го инсталирано на твоята джаджа? Ако е да, просто подмени картата, която имаш на България с най-новата карта дето излезе на Навтек.
        Brava 1.2, 16V, 2000
        Ex: Golf 2, 1.3

Коментар

Не знам , но мисля че нямам нищо инсталирано.Това е заводска навигация,а аз я купих втора ръка,донесена от Англия. Единственото което имам е диск на Навтек с карта само за Англия с което естествено не работи и затова търся някакво решение за България
          Fiat Stilo 1.2 - 16v
          80hp - 6 Speed '02

Коментар

За пореден път картата на ММЦН се оказа по-добра от тази на ТА по отношение на малки населени места и местности. Жалко, че при всяко пътуване извън София ще трябва да зареждам другата карта.

Коментар

преди 3-4 дни излезе нова карта на ТА за ИГОверсия 2010-06 - има я в покетбългария
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

...

pazdir написа:
                На Навтек излезе вече последната карта за ИГО 8,3Днес я пробвам и ми се струва доста подробна, а и като размер си е доста големичка в сравнение с другите карти.Иначе ми прави впечатление следното: ако търсиш блок в даден квартал, то трябва да го търсиш като POI, а не като улица, както е на TA.
                Аз така и не успях да открия жк"Хаджи Димитър" в София с тази карта. Как ли не мъчих, просто няма и няма. Писах на мястото на улица - излизат само разни улици "Хаджи Димитър"; пробвах да напиша "жк" отпред - излиза единствено жк"Хладилника" ли, "Хиподрума" ли - едно от двете. Ако някой е хванал как става - ще бъда благодарен да сподели. Ако не - ТелеАтлас...
                Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Предлагам на всички желаещи този модел. Много в едно. Монтира се в гнездото на почти всеки автомобил. Проблема е, че чакаш месец да го доставят.http://www.lightinthebox.com/7-inch-...3-_p98085.html Цената е крайно приемлива, гаранция си има и работи чудесно. p.s. Не го предлагам аз, а просто предлагам вариант за GPS, DVD, TV........... Може да се комбинирате няколко потребителя, за да ви излезе по-евтина доставката. В сайта има доста добри неща на уникална цена.
                  Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.

Коментар

Новата карта за igo на ммс е много подробна има улици в много малки селища вече.
                    Обичам си работата.

Коментар

...

Последната карта на ТА от 06.2010 за иГО ми показва ограниченията на скоростта когато и хрумне - ту ги има, ту ги няма... Сложих си пак по-старата от 03.2010. Някой забелязвал ли е такъв проблем или аз съм изтеглил нещо дефектно?
                      Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                      Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

излезе 5.30 за Гармин

Коментар

Гармин си е гармин, може да е доста скована на вид, но търси улици, номера на улците, блокове из кварталите !!Не съм се докосвал до много навигации, но до другите до които съм имал достъп, нетърсят блокове, даже незнаят за тяхното съществуване !!! Сега имам нокиа с вградена навигация - отрватителна е !! Ако ми се налагаше да работя с нея щях да си умра от глад !!
                          мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Коментар

търсят и още как

Коментар

AthlonXP написа:
                              Гармин си е гармин, може да е доста скована на вид, но търси улици, номера на улците, блокове из кварталите !!Не съм се докосвал до много навигации, но до другите до които съм имал достъп, нетърсят блокове, даже незнаят за тяхното съществуване !!! Сега имам нокиа с вградена навигация - отрватителна е !! Ако ми се налагаше да работя с нея щях да си умра от глад !!
                              Чак пък отвратителна :D .Последната версия си е много добра и също има търсене по адрес.Имам и двете инсталирани на телефона и за сега навигацията на Нокия ми е фаворит.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Още един доволен

И аз съм доволен от моя Гармин- добре си работи и приложения му слагам от време на време и всичко. Последното дето пробвах беше днес, като ми затрябва куриер - в нета, бам, намерих-Еконт Експрес си направили POI файлове с офисите си. Чудесно! Изтеглих си GPX файла от сайта, вкарах си точките в GPS-a, отидох където ми показа че е най-близкия офис и си свърших работата бързо, бързо. Така че айде недейте с лошо за машинката. Както се казва "на вкус, на цвет товарища нет".

Коментар

Working...
                                X