На Навтек излезе вече последната карта за ИГО 8,3Днес я пробвам и ми се струва доста подробна, а и като размер си е доста големичка в сравнение с другите карти.Иначе ми прави впечатление следното: ако търсиш блок в даден квартал, то трябва да го търсиш като POI, а не като улица, както е на TA.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS навигация
Collapse
X
-
...
pazdir написа:На Навтек излезе вече последната карта за ИГО 8,3Днес я пробвам и ми се струва доста подробна, а и като размер си е доста големичка в сравнение с другите карти.Иначе ми прави впечатление следното: ако търсиш блок в даден квартал, то трябва да го търсиш като POI, а не като улица, както е на TA.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Предлагам на всички желаещи този модел. Много в едно. Монтира се в гнездото на почти всеки автомобил. Проблема е, че чакаш месец да го доставят.http://www.lightinthebox.com/7-inch-...3-_p98085.html Цената е крайно приемлива, гаранция си има и работи чудесно. p.s. Не го предлагам аз, а просто предлагам вариант за GPS, DVD, TV........... Може да се комбинирате няколко потребителя, за да ви излезе по-евтина доставката. В сайта има доста добри неща на уникална цена.Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.
Коментар
-
...
Последната карта на ТА от 06.2010 за иГО ми показва ограниченията на скоростта когато и хрумне - ту ги има, ту ги няма... Сложих си пак по-старата от 03.2010. Някой забелязвал ли е такъв проблем или аз съм изтеглил нещо дефектно?Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
Гармин си е гармин, може да е доста скована на вид, но търси улици, номера на улците, блокове из кварталите !!Не съм се докосвал до много навигации, но до другите до които съм имал достъп, нетърсят блокове, даже незнаят за тяхното съществуване !!! Сега имам нокиа с вградена навигация - отрватителна е !! Ако ми се налагаше да работя с нея щях да си умра от глад !!мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
AthlonXP написа:Гармин си е гармин, може да е доста скована на вид, но търси улици, номера на улците, блокове из кварталите !!Не съм се докосвал до много навигации, но до другите до които съм имал достъп, нетърсят блокове, даже незнаят за тяхното съществуване !!! Сега имам нокиа с вградена навигация - отрватителна е !! Ако ми се налагаше да работя с нея щях да си умра от глад !!
Коментар
-
Още един доволен
И аз съм доволен от моя Гармин- добре си работи и приложения му слагам от време на време и всичко. Последното дето пробвах беше днес, като ми затрябва куриер - в нета, бам, намерих-Еконт Експрес си направили POI файлове с офисите си. Чудесно! Изтеглих си GPX файла от сайта, вкарах си точките в GPS-a, отидох където ми показа че е най-близкия офис и си свърших работата бързо, бързо. Така че айде недейте с лошо за машинката. Както се казва "на вкус, на цвет товарища нет".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар