Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с реле ?Как се демонтира ръчката на мигачите???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с реле ?Как се демонтира ръчката на мигачите???

Здравейте,мисля че темата ми е за този раздел.Едно от релетата което е при бушоните,не спира да почуква,постоянно чук,чук, чук,чук.Дори когато колата е само на контакт без абсолютно нищо пуснато пак така.За съжаление нямам снимка да ви го покажа.Колата си работи нормално и всички функций и работят и на запалена.Релето се намира най-отгоре в дясно спрямо шофиора и е синио на цвят.Някой ако има някъква таблица на български нека да я даде да я видя какво командва това реле и какво става.Това почукване ме вбесява.P.P. Релето седи в дупка с номер Е2П>П>Проблема се оказа в ръчката на мигачите,разглобих 2-те кори под и над волана,само че незнам как да сваля лостчето с корпусчето му отдолу в което му влиза буксичката.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Е никой ли незнае или пък няма книгата на БГ за да види и да ми каже какво управлява въпросното реле.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

Вече разбрах,релето е за мигачи и аварийки.Интересното е че те си работят като ги включа,но когато не са включени,релето пак си почуква и то постоянно,не спира.От какво може да е ?
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
        Вече разбрах,релето е за мигачи и аварийки.Интересното е че те си работят като ги включа,но когато не са включени,релето пак си почуква и то постоянно,не спира.От какво може да е ?
        Ами предполагам че е залепнало, или всеки момент ще откаже напълно.Най добре ходи и си купи някое работещо втора употреба за 8-10лв или ако искаш чисто ново за 20лв и забрави за проблеми.
        Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

Проблемъ не е в релето,ключа за мигачите ми прави тази мизерия.Диагностицирано е на 100%.Ще търся такова 2-ра ръка.Как да сваля ръчката с корпусчето и отдолу в което влиза буксичката и.
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

Е никой ли в този форум никога не е свалял лостчето за мигачите ???????
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

Колега, мога да ти кажа на Браво/а: Сваляш волана, и после цялата конзола с двата лоста пада. Но не знам на Типо дали е така

Коментар

Ми след като никой не ми помогна днес се помъчих и си го свалих, разглобих го, почистих го и нямам проблеми вече.
                Fiat Tipo
                Corsa b комби !

Коментар

Working...
                X