как да си монтирам говорители на пунтото. 2000 г. мк2. На вратите няма оставено място за говорители. дали от някъде мога да взема тези пластмаси и да ги сменя на вратата или да изрежа ? Вижте как ми е вратата сега. благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монтаж на говорители
Collapse
X
-
Явно колега не ти е с това ниво на оборудване колата...Трудно ще намериш такива кори за двете ти врати,освен ако не обиколиш всички морги и пак не е гаранция...Предполагам в някоя фирма за аудио озвучаване могат да ти направят отливки за вратата и да ти ги вградят.Но относно цената си и нямам и на идея колко може да ти струва....ППС : А от къде са ти бутоните за ел.стъклата,че не ги виждам на снимката
-
Ел. стъклата са отпред по средата. Аз ходих в една фирма за озвучаване но монтажа с отливки и тн ще ми струва над 200лв. Колата не е и окабелена и тн. Аз мислех сам да си го направя - в крайна сметка надали майсторите ще се постараят, колкото мен :D Не знам за морги ама се чудя не мога ли да изрежа тези пластмаси и да си сложа някакви говорители - дори да не са големи 10-13см.
Коментар
-
Предполагам колега няма да има проблем,само трябва да ги напаснеш тези пластмаси и да си ги окабелиш вратите сам ...Ще трябва и малко да я пробиеш кората за да можеш да го извадиш кабела...Дано някой колега е правил това и да може да ти обясни как става или някакъв друг акЪл да даде...Успех и да покажеш снимки като го направиш !!!!
Коментар
-
ами така нямам музика. нова ми е колата и си я взех без музика. мислех си че по добре така - тъкмо да си избера аз, но не забелязах, че няма място за говорители отпред, а и не очаквах да е такъв проблем. И сега сам си взел касетофон, говорители за отзад но не знам къде да сложа говорителите отпред. Не ме притеснява кабела - за кабела знам от къкде ще мине. но къде да ги закрепяю? във вратата да изрежа кората или мога да ги сложа горе на таблото под прозореца. По лесно ще ми е на таблото май, но няма да е така готино. приемам всякакви идеи мерсиВесо-------Горд притежател на fiat
Коментар
-
Ако сложиш на таблото отпред някви готини HERTZ-чета ще свирят по-добре и от тези които замисляш острани на вратата !!!ППС : http://www.pazaruvaj.com/avtokoloni-...p12529297.html виж тези !!! Като цена са прилични иначе има и за 200кинта за отред които свирят по-добре и от доста елипси 15"ки за отзад
Коментар
-
Да монтирай ги на джобчето като го затвориш отгоре с малко смолица Виж ако може да се свали,оформи го със монтажа пяна и върху него плат и епоксидна смола,ако е малко сложи и едно рингче разширително.etorrent аз досега нищо за табло не съм чувал да свирне свястно,а съм пробвал доста,че дедъра няма по принцип колонки във вратите,а само място за 10 см отпред.
Коментар
-
etorrent написа:Ако сложиш на таблото отпред някви готини HERTZ-чета ще свирят по-добре и от тези които замисляш острани на вратата !!!ППС : http://www.pazaruvaj.com/avtokoloni-...p12529297.html виж тези !!! Като цена са прилични иначе има и за 200кинта за отред които свирят по-добре и от доста елипси 15"ки за отзадFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:etorrent написа:Ако сложиш на таблото отпред някви готини HERTZ-чета ще свирят по-добре и от тези които замисляш острани на вратата !!!ППС : http://www.pazaruvaj.com/avtokoloni-...p12529297.html виж тези !!! Като цена са прилични иначе има и за 200кинта за отред които свирят по-добре и от доста елипси 15"ки за отзад
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар