Видях в жабката един кабел за телефон и над мен на тавана има микрофон.И виядх че на радиото също има такива опции за да мога да говоря в колата без ръце.Но се опитах да ги наглася и не става.Бихте ли ми каали къде греша ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Радио и телефон ???
Collapse
X
-
Re: Радио и телефон ???
ajax написа:Видях в жабката един кабел за телефон и над мен на тавана има микрофон.И виядх че на радиото също има такива опции за да мога да говоря в колата без ръце.Но се опитах да ги наглася и не става.Бихте ли ми каали къде греша ?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
-
Грешиш в това, че телефонната подготовка не е за твоя телефон. Т.е. кабела трябва да е за конкретен модел. Иначе радиото си има функция да спре да свири да пусне звука от телефона по фабричните говорители, но не всички коли излизат със телефонна подготовка - най-вече заради наличието на една камара стандарти за телефонни интерфейси.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Грешиш в това, че телефонната подготовка не е за твоя телефон. Т.е. кабела трябва да е за конкретен модел. Иначе радиото си има функция да спре да свири да пусне звука от телефона по фабричните говорители, но не всички коли излизат със телефонна подготовка - най-вече заради наличието на една камара стандарти за телефонни интерфейси.
Коментар
-
Това е голяма гъзарийка, но според мен е било поръчано допълнително от собственика преди и трява да налучкаш телефона за който е било предвидено, пробвай с някакви модели от годината на рпоизводство на автомобила, така като гледам е нокиа.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар