Искам да сложа по-силни крушки на светлината за задна предавка, но как?! Светят адски слабо, а често ми се налага да карам и паркирам по тъмно... На един приятел Пежото (307) като се включи на задна така светват крушките, че отзад става като бял ден... Многто искам и аз да постигна някакси същия ефект. Ако просто така сложа по-силни крушки може би ще се стопи някой кабел или ще изгори бушон... дайте акъл как да го вържа и колко по - силни крушки е в рамките на допустимото.Мерси.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
По-силни крушки на светлините за задна скорост...
Collapse
X
-
сложи диоди и нищо няма да се топи и ще свети яко. мисля бяха 5 вата крушките за задна. сложи едни диоди 5 в и си ок/ще светят по-силно/ иначе може да монтираш един халоген долу до ауспуха и да го вържеш на задната през реле ))) като тироветеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
u_bo
за задната стандартно са 20 вата.може като са изгорели , някой умник да ги е подменил с 5 ватови.провери си ги и сложи 20 ватови.може а са ти позацапани стъклата отвътре - погледни и ако има нужда почисти,
Коментар
-
u_bo
Коментар
-
И на Типото и на Алфата, при паркиране на зад в тъмница, бия и тези за мъгла - така вече ми е достатъчно осветено, че иначе все ми е тъмно.AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
msotiroff написа:21 вата са ми крушките... и въпреки това свети слабоFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Аз съм много доволен от светлините си за задна. Все пак ако настина са 21Вата и пак не светят добре имам 3 идеи:1. Измери напрежението на крушките докато светят за 14Волта. Много е възможно някоя връзка да не прави контакт. На мен така ми мъждукаше единия фар.2. Измий стъклата отвътре (и отвън)3. сложи по едно станиолче за рефлектор. Истинско, да не е найлоново.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
msotiroff написа:В събота ще се позанимавам... ще почистя стъклата, ще измеря напрежението и ще видим, дано има резултат... А какви са тези маркови крушки... марка?! Осрам ли, Филипс ли, какви да потърся?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Re: По-силни крушки на светлините за задна скорост...
msotiroff написа:Искам да сложа по-силни крушки на светлината за задна предавка, но как?! Светят адски слабо, а често ми се налага да карам и паркирам по тъмно... На един приятел Пежото (307) като се включи на задна така светват крушките, че отзад става като бял ден... Многто искам и аз да постигна някакси същия ефект. Ако просто така сложа по-силни крушки може би ще се стопи някой кабел или ще изгори бушон... дайте акъл как да го вържа и колко по - силни крушки е в рамките на допустимото.Мерси.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар