Здравейте Колеги,кажете ми означава ли нещо факта , че при ниски външни температури /например 1 или 0 градуса/ , при палене на колата, в първите няколко минути ,на километража се изписва мигайки външната температура . Каква функция има бутона ТР на таблото за касетофона .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Мареа
Collapse
X
-
Re: Фиат Мареа
колев написа:Здравейте Колеги,кажете ми означава ли нещо факта , че при ниски външни температури /например 1 или 0 градуса/ , при палене на колата, в първите няколко минути ,на километража се изписва мигайки външната температура . Каква функция има бутона ТР на таблото за касетофона .TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Re: Фиат Мареа
Мисля беше нещо от рода.......... ако примерно си в Бургас и слушаш ДАРИК и го натиснеш, патувайки до София по целия път радиото следи RDS и сменя каналите така , че винаги да слушаш ДАРИК без да ти прекъсва радиото (освен там където няма обхват ДАРИК)___________________
Marea 1.9 TD 100 Weekend ELX
Коментар
-
На Бравата е по същия начин - когато е под 3 градуса винаги след запалване показва температурата на дисплейчето, аз го разбирам като един вид предупреждение че е студено.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар