Здравеите колеги . . .Проблясна ми идеята за включване и изключване на светлините (в моя случаи искам да са габаритите) !Но като казвам габарити - да оточна , че не са тези на фаровете ами съм направил едни светлини коитоискам да включвам и изключвам с дистанционно управление ???Давайте идеи с какво може да се получи този проект ???Аз се сетих за едно , но то е за в апартамент и незнам дали ще може да се монтира за 12 волта!Представлява дистанциооно и едно реле така да го нарека и се монтира преди светлините в стаитеи в зависи от това колко лампи искаш да контролираш толкова копчета има дистанционното (1-2-3-4 и т.н.)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дистанционно управление за габарити ???
Collapse
X
-
В Конрад и други магазини за електронни елементи и джаджи продават модул за дистанционно управление, който представлява приемник и предавател. Действат на принципа на дистанционните за алармите на колите, но нямат двойни и скачащи кодове, като защита. Струват около 30-40лв. и работят на 12в.Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Martin’s написа:Да нещо такова ми трябва не да има защита или кодове ... просто да вкл-а и изкл-а светлините ...А нещо като линк да има или каде се намира точно колега и този модул има ли си някакво име ?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар