Имам следня въпрос кабелите дето излизат отзад под кората на багажника в непосредствена близост до местата за задните тонколони за тях ли са.И ако да вързанили са към оригиналния касетофон.????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кабели задни колони Brava
Collapse
X
-
излизащите кабели с букси накрая са именно за задните колони. и са свързани към касетофона, само че за да пропеят ще трябва да извадиш касетофона. след като го направиш има една букса, която трябва да я махнеш, за да ти засвирят и 4-те колони (поне при мен беше така)......karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
-
подобен въпросBrava EL ’97. искам да си сложа говорители на дупките отзад, но не виждам да се мотаят кабели, както казвате. ако нямам кабели, откъде трябва да се изкарат, как трябва да минат и мога ли да го направя сам? а гледам ли на правилните места изобщо? има ли шанс кабелите да са скрити някъде под кората?
Коментар
-
nice2mitiu написа:подобен въпросBrava EL ’97. искам да си сложа говорители на дупките отзад, но не виждам да се мотаят кабели, както казвате. ако нямам кабели, откъде трябва да се изкарат, как трябва да минат и мога ли да го направя сам? а гледам ли на правилните места изобщо? има ли шанс кабелите да са скрити някъде под кората?Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар