Да ми препоръчате къде да отида, защото има бая хора дето са изкарали CD-та на капака на некоя кола
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мисля да си купя авто CD - втора ръка от Горубляне
Collapse
X
-
аз съм с cd от там и съм мн доволен. s още няколко познати сme си взимали от един и същи човек и няма проблем. от там си е оферта, по евтино е, можеш да вземеш страшно плеърче на мн добра цена. освен това ти го монтират без пари, дават ти кутийка, дистанционно понякога и аз не см фен на кражбите и т.н. но в кр сметка парите не растaт по дърветата като караш по главния булевард на горубляне завиваш по пътя на тировете за митницата. точно на ъгъла на завоя има една супер дълга автокъща. като wлезеш питаш за гошо, един симпатяга възраsтен и след 15ми нси с монтирано cdBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
miro2177 написа:аз съм с cd от там и съм мн доволен. s още няколко познати сme си взимали от един и същи човек и няма проблем. от там си е оферта, по евтино е, можеш да вземеш страшно плеърче на мн добра цена. освен това ти го монтират без пари, дават ти кутийка, дистанционно понякога и аз не см фен на кражбите и т.н. но в кр сметка парите не растaт по дърветата като караш по главния булевард на горубляне завиваш по пътя на тировете за митницата. точно на ъгъла на завоя има една супер дълга автокъща. като wлезеш питаш за гошо, един симпатяга възраsтен и след 15ми нси с монтирано cdhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
miro2177 написа:аз съм с cd от там и съм мн доволен. s още няколко познати сme си взимали от един и същи човек и няма проблем. от там си е оферта, по евтино е, можеш да вземеш страшно плеърче на мн добра цена. освен това ти го монтират без пари, дават ти кутийка, дистанционно понякога и аз не см фен на кражбите и т.н. но в кр сметка парите не растaт по дърветата като караш по главния булевард на горубляне завиваш по пътя на тировете за митницата. точно на ъгъла на завоя има една супер дълга автокъща. като wлезеш питаш за гошо, един симпатяга възраsтен и след 15ми нси с монтирано cdFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар