Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мисля да си купя авто CD - втора ръка от Горубляне

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мисля да си купя авто CD - втора ръка от Горубляне

Да ми препоръчате къде да отида, защото има бая хора дето са изкарали CD-та на капака на некоя кола

Мойто мнение е да не си купуваш от там.Първо незнаеш от каде и в какво състояние е.А и немисля че трябва да пълниш гушата на тия крадци.

Коментар

nikolai_slavista написа:
      Мойто мнение е да не си купуваш от там.Първо незнаеш от каде и в какво състояние е.А и немисля че трябва да пълниш гушата на тия крадци.
      И аз така мисля. Пълно е с боклуци там, иди се разправяй после... Евтиното излиза скъпо!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

След като едно ново ЦД е 100 лв какъв е смисълът от "на старо" ?

Коментар

аз съм с cd от там и съм мн доволен. s още няколко познати сme си взимали от един и същи човек и няма проблем. от там си е оферта, по евтино е, можеш да вземеш страшно плеърче на мн добра цена. освен това ти го монтират без пари, дават ти кутийка, дистанционно понякога и аз не см фен на кражбите и т.н. но в кр сметка парите не растaт по дърветата като караш по главния булевард на горубляне завиваш по пътя на тировете за митницата. точно на ъгъла на завоя има една супер дълга автокъща. като wлезеш питаш за гошо, един симпатяга възраsтен и след 15ми нси с монтирано cd
          Brava 103HP
          ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
            аз съм с cd от там и съм мн доволен. s още няколко познати сme си взимали от един и същи човек и няма проблем. от там си е оферта, по евтино е, можеш да вземеш страшно плеърче на мн добра цена. освен това ти го монтират без пари, дават ти кутийка, дистанционно понякога и аз не см фен на кражбите и т.н. но в кр сметка парите не растaт по дърветата като караш по главния булевард на горубляне завиваш по пътя на тировете за митницата. точно на ъгъла на завоя има една супер дълга автокъща. като wлезеш питаш за гошо, един симпатяга възраsтен и след 15ми нси с монтирано cd
            Как реши, че е по-евтино като точно там преди 1 седмица чух оферта "... от 100 нагоре ...". Погледнах го търгаша, изсмях се и отидох в Техномаркет и взех ново Сони за 119лв. и то с ДДС Там има модели на 2-3 години, които ако са х 30-40 лв. си заслужава, но за 100 лв. трябва да си адски луд.Все едно купуваш 2-ра употреба по-скъпо от ново Всичките мощеници там разчитат на хора като теб, които не са информирани и плащат луди пари за боклуци.Към колегата - Отиваш в първия Техномаркет или Технополис и си избираш ново CD Получаваш 2 години гаранция и ще си вземеш нещо ново.
            http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
            Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
            FIAT Punto 02' 1.9 JTD
            FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

miro2177 написа:
              Гледай сега... караш към Горубляне идвайки от посока Плиска. Завиваш на отклонението към локалното за Метро. Караш около 300-400м. и завиваяш надясно. Караш малко направо и паркираш. Влизаш в Техномаркет и си купуваш ново плеърче с гаранция на твоето име в неразпечатана кутийка миришеща на ново и дистанционно опаковано в найлонче. :P Парите не растат по дърветата, но и никой не е казал, че притежаването и шофирането на автомобил е евтино занимание!
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
              X