Верно ли пишеш първия си пост след 2 години, за да рекламираш сайт за изчисление на светодиоди?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Осветление в багажника - подобрение със светодиоди
Collapse
X
-
Ето как съм решил аз проблема в комбито със осветеността в багажника http://peugeotclub.info/forum/viewto...34Имайте в предвид, че е още в процес на разработка и се мандахерцатоще кабелите и ключа. Но за момента ще са така.не е фиат но принципа е еднакъв не зависимо от марката.
Коментар
-
щом може да се сложи светодиод утре ще пробвам,макар че тая конзола ме притеснява,особенно скоростния лост и ръчната спирачка, днес си сложих нови светодиоди на бутоните за стъклата (оранжеви 5 мм) довечера ще видим ефекта,макар че и през деня се виждат доста ясно, странно е че и без да съм включил фаровете светят, може и така да е било до сега не съм забелязвал,ще направя снимки.
Коментар
-
slavmaster написа:тая конзола ме притеснява,особенно скоростния лост и ръчната спирачка,...slavmaster написа:странно е че и без да съм включил фаровете светят, може и така да е било до сега не съм забелязвал.
Коментар
-
nikolce написа:slavmaster написа:тая конзола ме притеснява,особенно скоростния лост и ръчната спирачка,...slavmaster написа:странно е че и без да съм включил фаровете светят, може и така да е било до сега не съм забелязвал.
Коментар
-
Да, точно тази. Повдига се от към лоста на ръчната, удебеленият край. Можеш да си помогнеш с тънка плоска отверка, ама при мен излизаше и само с ръка. То всъщност, под нея се намира един от главните болтове които държат цялата конзола, ти ще го видиш. За бъдеще да знаеш, ако решиш да си слагаш конзола с подлакътник от мареа.Иначе самото копче, се държи на малки щипки от двете страни, лесно излиза.Ще се справиш, успех. И да не забравиш снимките.
Коментар
-
Мерси колега, тя работата била за смях ама ако всичко е било нормално,днес на един фиат го извадих на ръка за 5 секунди, моето не е излизало защото е било лепено, извадих го но не съм разглобявал бутоните защото е тъмно, утре ще ги мислим, дано мога да събера диод вътре, станно ми стана че вътре под капачето видях една букса която е подготвена за нещо но не зная за какво, някой има ли идея?
Коментар
-
Ако искате да си смениете светлините на бутона за регулиране на огледалата, можете да го направите като измъкнете капачето на който е самия бутон.Става съвсем лесно и просто с ръка се надига от задната страна и се дърпа назад (към ръчната).Изважда се куплонга на буксата,избутва се бутона. Самия бутон се разглобява с тънка отвертка има по две чопчета от двете страни, виждат се съвсем ясно.Приложил съм снимка (не е много добра) как изглежда бутона отвътре.Мога да кажа че има два свето диода един до друг от тънките мисля че са 3 мм единия стои малко по нависоко и е за регулирането на посоките (големия кръгъл джойстик) , малкия е за сменяне на огледалата. Едини направо влиза в прозрачен пластмасов отражател за равномерна светлина.И двата светят зелено и са вързани само с един резистор.Лесно могат да се премахнат и да се ползва същото съпротивление. Успех на всички аз ще ги сменям друг ден че днес всички магазини почиват.
Коментар
-
Вече ще ми е светло в багажника
Вчера си купих 2 плачки с SMD светодиоди 1.5 W и ги залепих отстрани в багажника ефекта е много добър стана светло .http://***Модерирано***
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар