Понеже и на мен ми идваше нещо подобно като идея но се отказах от подобен вариант защото самите пръскалки са плстмасови и няма как да се подгреят ако има метални проблема е решим по твоя начин. В сегашния вариант пластмасата си е добър изолатор и колкото и да подгряваме около нея ефекта ще е почти нулев според мен. А като за информация има и 12V поялничета които са за SMD монтаж и предполага че са оше по миниатюрни от тези за които говориш а и аз преполагам. Тези са с дебелина около 2мм и са в метален корпус и най важното не са скъпи. Tака че ако се вържат 2 последователно предполагам че ще стане подходяща мощноста да не прегряват.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отопляеми пръскачки на чистачки - ПРОЕКТ
Collapse
X
-
pakumba написа:от прочетеното по форумите видях, че се намират подгряващи пръскалки в аутоманиите по около 28-30 лв броя. нови при официален представител са над 50 бройката
Коментар
-
pakumba написа:някакво развитие? аз не мога да намеря фабрични пръскалки
Коментар
-
може би си намерих пръскалки, но докато не ги взема няма сигурно. цените: нови за ауди, хубавото е, че са с метални дюзички, иначе целите са си черни пласмасови- 40 лв за двете/уж оригинални били....не съм ги виждал/ втора употреба от фв голф 3 НЕСВЕТЕЩИ -20 кинта дветеп.с. трудно се намират между другото.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
взех си пръскалки от голф. малко са по-различни по форма, но пък за сметка на това са с метални дюзи, всяка регулираща и няма да се запушват и естетвено подгряващи. какво ще ми препоръчате да ги вържа за задния джам отоплението, но така е възможно да работят без нужда, а не знам дали са особенно издръжливи. също как да ги вържа-направо на крачето на релето, което между другото не знам къде е и да слогам ли по пътя им бушони?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:взех си пръскалки от голф. малко са по-различни по форма, но пък за сметка на това са с метални дюзи, всяка регулираща и няма да се запушват и естетвено подгряващи. какво ще ми препоръчате да ги вържа за задния джам отоплението, но така е възможно да работят без нужда, а не знам дали са особенно издръжливи. също как да ги вържа-направо на крачето на релето, което между другото не знам къде е и да слогам ли по пътя им бушони?Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
IvoMarea написа:pakumba написа:взех си пръскалки от голф. малко са по-различни по форма, но пък за сметка на това са с метални дюзи, всяка регулираща и няма да се запушват и естетвено подгряващи. какво ще ми препоръчате да ги вържа за задния джам отоплението, но така е възможно да работят без нужда, а не знам дали са особенно издръжливи. също как да ги вържа-направо на крачето на релето, което между другото не знам къде е и да слогам ли по пътя им бушони?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:IvoMarea написа:pakumba написа:взех си пръскалки от голф. малко са по-различни по форма, но пък за сметка на това са с метални дюзи, всяка регулираща и няма да се запушват и естетвено подгряващи. какво ще ми препоръчате да ги вържа за задния джам отоплението, но така е възможно да работят без нужда, а не знам дали са особенно издръжливи. също как да ги вържа-направо на крачето на релето, което между другото не знам къде е и да слогам ли по пътя им бушони?Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар