Имам един въпрос относно пръскачките на чистачките. Когато ми се налага да пръсна стъклата - дюзите никакви ги няма. Кажете ми начин да си оправя проблема без да ги сменям....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си изчистя пръскачките на чистачките?
Collapse
X
-
Как да си изчистя пръскачките на чистачките?
karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във FacebookЕтикети: –
-
В никакъв случай не ръчкаш с клечка за зъби, топлийки и темподобни, защото се повреждат дупчиците. Пръскалките се свалят много лесно сваляш кората покриваща двг и те са там, стискаш и вадиш и после по процедурата с оцета.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:В никакъв случай не ръчкаш с клечка за зъби, топлийки и темподобни, защото се повреждат дупчиците. Пръскалките се свалят много лесно сваляш кората покриваща двг и те са там, стискаш и вадиш и после по процедурата с оцета.
Коментар
-
След описаните от Airfan процедури аз моите ги промих с помощта на една медицинска система от аптеката. Към една голяма спринцофка пълна с вода свързвам системата, а от другата страна пръскалката и натискам буталото. Създава се доста силно налягане и се отпушват хубаво.Но за съжаление не се сетих да си промия маркучетата до пръскалките и явно в тях е имало много боклуци, защото едната се запуши почти веднага отново.
Коментар
-
я като толкоз много знаете... я дайте идея за задната как да си я прочистя?значи като я пъсна праска ми и от двете дупки ама съвсем лековиждам го на огледалото...пък това стана от съмосебе си и стана колко време карам така а и някаква идея без да изкарвам кората на багажника? че там с ония плас масови чопове се си мисля че ще ги натруша ...
Коментар
-
rudiem написа:Несе трошат толкова лесно пластмасовите държачи на кората на багажника. Смъквал съм я и не счупих нищо.
Коментар
-
Не става с оцет.Мойте сега съм ги свалил и 2 дни ги кисна първо в ябълков а след това в винен оцет ги сложих и пак са си запушеини. Пробвах и с гореща вода и пак нестава.Едната е запушена я някаква бяла гадост и даже дупките на дюзите не ми се виждат.Ако ги топна в кореселин дали ще им стане нещо??http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
miro2177 написа:Airfan написа:Ако не ти се сваля или сменя, смени колата. Друг начин няма.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:miro2177 написа:Airfan написа:Ако не ти се сваля или сменя, смени колата. Друг начин няма.
Коментар
-
Между другото в Метро при автоаксесоарите има някакви хапчета точно за отпушване на пръскалките. Не съм ги пробвал, ако някой е да каже дали действат, а за колегата ivan_dmx дето пита за задната пръскалка сигурен ли си че по тръбичката стига достатъчно вода, защото може да е запушено още при клапанчето, без разглабяне на кората няма да стане ме съмнява.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар