Днес ходих на сервиз и ми казаха, че имам изгоряла бобина. Някой случайно да продава такава. Фиат браво 1.8 GT 113 коня.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгоряла бобина на Фиат браво 1.8 GT
Collapse
X
-
u_bo
Re: БОБИНА
BravoGT написа:Днес ходих на сервиз и ми казаха, че имам изгоряла бобина. Някой случайно да продава такава. Фиат браво 1.8 GT 113 коня.
-
u_bo
IvoMarea написа:Да, след 1998 г. бобината струва около 110 лв., а за колите произведени преди тази дата - около 190 лв.
Коментар
-
u_bo написа:IvoMarea написа:Да, след 1998 г. бобината струва около 110 лв., а за колите произведени преди тази дата - около 190 лв.Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
u_bo
IvoMarea написа:u_bo написа:IvoMarea написа:Да, след 1998 г. бобината струва около 110 лв., а за колите произведени преди тази дата - около 190 лв.
Коментар
-
u_bo написа:IvoMarea написа:u_bo написа:IvoMarea написа:Да, след 1998 г. бобината струва около 110 лв., а за колите произведени преди тази дата - около 190 лв.Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
BravoGT написа:И аз това се чудя колеги Просто има 2 вида -едната е за около 160 лева, другата е за около 100 лева. Чудя се ако взема от някоя морга.......Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
u_bo
имаше писано от колега с 1.8 ,че при лоша свещ - много вероятно е да изгори бобина,а за такива като мене с ДВГ от преди 1998... 180 лв. НАЗАД от една свещ !!!
Коментар
-
u_bo
IvoMarea написа:Физически размери - да. Съпротивление и намотки - не мога да ти отговоря. Аз съм мерил изгорялата си бобина - дава съпротивлението, цитирано от АутоДата, а пък окъсява някъде....
Коментар
-
u_bo написа:IvoMarea написа:Физически размери - да. Съпротивление и намотки - не мога да ти отговоря. Аз съм мерил изгорялата си бобина - дава съпротивлението, цитирано от АутоДата, а пък окъсява някъде....Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар