Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имам проблем с мигачите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам проблем с мигачите

От вчера мигачите се прецакаха - светят, но светят постоянно без да мигат. Иначе всички си работят, но дажи и при аварийни като пусна пак свети всичко постоянно. От какво може да е проблема, аз си мисля че е от релето, но незнам къде точно се намира това реле. Рових и вадих релетата зад жабката, но май нито едно не е за мигачите. Ако знам къде е релето мога да опитам да го извадя и да сложа друго работещо, защото има и да пробвам с него дали ще проработи.

Махаш долната кора под волана, и ще видиш 1 синьо реле. То е. Пробвай да напишеш в търсачката "реле мигачи" и кажи колко резултата ще ти даде?

Коментар

ogi28b написа:
      Махаш долната кора под волана, и ще видиш 1 синьо реле. То е. Пробвай да напишеш в търсачката "реле мигачи" и кажи колко резултата ще ти даде?
      Остави я търсачката, въпроса ми не беше само къде е релето, а дали въобще е от него проблема или може да е от друго. След малко ще пробвам да видя какво ще стане, ако е от него проблема направо отивам да купувам ново.

Коментар

Re: Имам проблем с мигачите

mvmrik написа:
        .... незнам къде точно се намира това реле. Рових и вадих релетата зад жабката, но май нито едно не е за мигачите. Ако знам къде е релето мога да опитам да го извадя и да сложа друго работещо, защото има и да пробвам с него дали ще проработи.
        Съжалявам, не съм разбрал че въпросът не е "Къде е релето?"

Коментар

Working...
        X