Ами моята Марея е HLX,но няма такъв извод за захранване на допълнителни консуматори. Каква е идеята,ако не е тайна? :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ел. стъкла/Bravo,Brava-S,SX/работа без контакт/вариант
Collapse
X
-
sacheto написа:Ами моята Марея е HLX,но няма такъв извод за захранване на допълнителни консуматори. Каква е идеята,ако не е тайна? :D
Коментар
-
ogi28b написа:Аз пък сега се загледах - този диод е напълно излишен, ...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Пиша за колегите които искат да си изкарат извод от 1,5 до 12В за какъвто и да е страничен консуматор. Ще кажа как аз си захраних мп3-то :Дръпнах един кабел 12В от таблото с бушоните в купето до подлакътника като първо сложих допълнителен бушон и копче. След това си направих схемата , която е по долу, като я захраних с 12те волта от кабела. Скрих я в подлакътника и от изхода им си изкарах едно кабелче за захранване на мп3то. Тъй като мп3то баца на 1,5 волта си настроих схемата да ми вади толкова и всичко е оки! Готиното е ,че схемата е елементарна и може да се скрие навсякъде и може да вади каквито напрежения искаш, а максималния ток е 1,5А но над 500mA трябва да се монтира малко радиаторче на интегралата! Дано съм бил полезен!Всичко което се затяга с ключ по - малък от №27 е нано технология!!!
Коментар
-
u_bo
nikawr написа:Пиша за колегите които искат да си изкарат извод от 1,5 до 12В за какъвто и да е страничен консуматор. Ще кажа как аз си захраних мп3-то :Дръпнах един кабел 12В от таблото с бушоните в купето до подлакътника като първо сложих допълнителен бушон и копче. След това си направих схемата , която е по долу, като я захраних с 12те волта от кабела. Скрих я в подлакътника и от изхода им си изкарах едно кабелче за захранване на мп3то. Тъй като мп3то баца на 1,5 волта си настроих схемата да ми вади толкова и всичко е оки! Готиното е ,че схемата е елементарна и може да се скрие навсякъде и може да вади каквито напрежения искаш, а максималния ток е 1,5А но над 500mA трябва да се монтира малко радиаторче на интегралата! Дано съм бил полезен!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар