здравейтеможе ли да ми кажете къде в Пловдив има сервиз за компютърна диагностика?Или нещо свързано с ремонт на компютъра за фиат Брава?
Питай в BOSCH сервиза на Скобелева майка, но имай едно на ум! Там влизаш със собствени идеи а излизаш с идеите на "майсторите", които в последствие могат да се окажат скъпи! Но поне имат апаратурата! Но ако ще е за ремонт - Маджик кар сервиз в двора на Аптечно АД на Пещерско шосе!Успех
Не, не се е скапала.искам да ми прегледат колата. От време на време нещо цъка отзад на багажника. Имам чувство че имам бомба с часовник. Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Мой колега каза че клемите не дават контакт. Незнам точно, всички светлини работят, всичко е наред уж.
Ако действително е нещо контактно далеч не ти трябва компютърна диагностика - само рискуваш някои "майстори" да ти прецакат колата или най малко да те "суровакат" за несъществуващи проблеми!На първо време вземи едно памуче и малко спирт (или водка например), вдигни капака на багажника, намери клемите - те са четири медни квадратчета и си ги почисти с памучето, предавително натопено в спирта. Ако "цъкането" е искрене от там, така ще се оправи.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце) http://forum.fiat-bg.org
Коментар