Здравейте колеги. Имам проблем със скоростомера. Стрелката му не се движи плавно, а подскача през 10кмч. На ниска скорост се забелязва повече. Някой има ли представа от къде идва проблема? Става въпрос за бравото от подписа. Тъблото е без LCD дисплей.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със скоростомера
Collapse
X
-
Petar_Cenov написа:Скоростомера е с жило. Има един охлюв в скоросната кутия, трябва да се смени и това е цялата филосафия!Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Korun написа:Petar_Cenov написа:Скоростомера е с жило. Има един охлюв в скоросната кутия, трябва да се смени и това е цялата филосафия!
Коментар
-
iv_laz написа:Korun написа:Petar_Cenov написа:Скоростомера е с жило. Има един охлюв в скоросната кутия, трябва да се смени и това е цялата филосафия!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз имам още по фрапиращ проблем нито скоростомера нито километражите ми се движат, иначе оборотомер и.т.н. си работят. Смених таблото с ново почистих с контактен спрей буксите, но проблема си остава.Някаква идея датчик или нещо подобно?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар