Колеги попадна ми в ljclub една комбинациика на промоция както се казва.Някой чувал ли е как свири? Не очаквам много за тези пари просто някой има ли наблюдения( Thunder TCA-2060 - 99 лева + Бас-бокс Boschmann - 100 лева )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Комбинация Усилвател - бас.
Collapse
X
-
тези тъндер не са много надежни аз съм с тези и съм много доволен а са малко по скъпи http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=090266001.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
-
Чувам много кофти работа за Блаупунктите.Особенно с една често появяваща се из техномаркетите промоцийка за 200 лв туба и каса. Бтв относно бошмена малко ми два слаб за усилвателя забелязвам та скоро ще го шиткам за някво херцче. Иначе усилвателя бетон напук на лафовете Даже днес доста го понатиснах и клекна защитата чак след час здраво думкане. и 4 кв кабели мисля че си дадаха отрицателно влияние...ама промоция тези дадаха тези сложих
Коментар
-
Според мен повече от 8 " говорител няма смисъл в колата. Един качествен такъв ще вади необходимите ниски честоти, ще има висока чувствителност и малки изкривявания. Не забравяйте най-важното, че колкото и да ви е добър усилвателя, най-големите хармонични и нелинейни изкривявания стават в говорителя! Аз предлагам JBL, JB audio, Servin Vega, Onkyo, ей такива фирмички. Купувате веднъж и това е.Fiat Palio Weekend TD70
ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"
Коментар
-
Какво е тва със дъненто здраво Не дъни.Усилватела ми е врътнат на по малко от 50% искам просто да ми тропка меко баса,това мисля че го прави добре и този говорите с този усилвател.Ако искам СПЛ тогава бих купил марков,скъп говорител.А в кола за 1000лв не слагам усилвател за 300 и говорител за 300!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар