Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компресора на климатроника ми почина Мареа ТД100.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Компресора на климатроника ми почина Мареа ТД100.

След пълненето на климата ми с фреон на 19.05 тази година същата работи 2 седмици и край започна да духа топло.Днес се реших вече да отида за проверка и да разбера защо така.Оказа се ,че в системата има едва 70 грама фреон и останалия е излетял през някакво уплътнение на оста на компресора.Било тефлоново на цена около 38 лв. и целия ремонт със новото пълнене ще излезе около 140 лв.Майсторчетата по климатици във форума ако желаят да ударят едно рамо и да ме светнат дали има такова нещо на оста и реални ли са цените.Има още една подробност ,че можело оста да е накопана от ръжда и да се наложи полиране и.т.н
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Става не е толкова висока цената като се има на предвид че само зареждането ти е полвината от $. Има такава семеринга там.
    Обичам си работата.

Коментар

Valentin_V написа:
      Става не е толкова висока цената като се има на предвид че само зареждането ти е полвината от $. Има такава семеринга там.
      Тъкмо теб търсех колега за да ми отговориш.Сещах се ,че има някакви купета за аватар ама аде.Да взема да скокна до Плевен при теб ли?Да си кажеш и ти мнението.Когато пълнихме преди два месеца при проверката за херметичност не се показа проблема.Сега го хванаха единствено по влажното място отдолу на компресора и с ултравиолетова лампа.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
      X