Здравейте колеги. Наскоро си купих Punto MKII, но уреда ми за температурата на антифриза си играеше както иска. Направо се побърках и отидох и си купих ново(втора ръка) табло.Обаче на него пък дисплея му мига иначе си отчита всичко.Знае ли някой има ли някакъв начин това да се оправи. Притежавам Visa uniscan ама с нея нищо не мога да направя по въпроса. Освен това като си сменях таблото и естественно от незнание дадох на контакт и сега ми свети и Airbag-а.Знае ли някой с визата дали няма софт, който да тествам Airbag-а?? Иначе грешки в ЕКУ-то няма. Предварително благодаря на отзовалите се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Премигване на дисплея на таблото
Collapse
X
-
Премигване на дисплея на таблото
Много ти благодаря за мнението, ама таблото ми е цяло и вътре никакви уреди не могат да се поменят, тъй като са на една обща платка. Ако някои знае нека да сподели тези табла на ПУНТО МК-II имат ли някакви клавишни комбинации за сервизни режими. А иначе за Визата, знам че не мога да изчистя SRS централата, тъй като на OBDII куплунга ЕКУ-то ми се диагностицира от 7 краче по К линията,а AIR BAG-а от 3-то само, че не знам какъв тестер да вържа там.А може ли някой да ме насочи къде продават такива устройства, който да чистят грешките в AIR BAG-а. А пък едва ли ще ми е по джоба да си купя екзминер заради един AIR BAG."FIAT" FOREVER
Коментар
-
Re: Премигване на дисплея на таблото
Slash написа:....само, че не знам какъв тестер да вържа там.А може ли някой да ме насочи къде продават такива устройства, който да чистят грешките в AIR BAG-а. А пък едва ли ще ми е по джоба да си купя екзминер заради един AIR BAG.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар