Здравейте, имам проблем с едно касетофонче. Не знам как да го свържа. Това е буксата:От едно старо PC захранване му пуснах +12V на второто краче от долния ред (Acc) с маса на първото краче от горния ред (Gnd) обаче не светна.Някой да знае за какво са тия входове - Bup (BackUp), Ant+ и Amp?Чувал съм за касетофони с два плюса, това пък какво ще рече?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свързване на Sony XR5500
Collapse
X
-
Еййй, за пръв път виждам с така означени изводи Обаче ми се струва, че и Amp, и Acc, и Bup трябва да са на +12V. Ако BackUp е за паметта, трябва да е постоянно свързан към +12V. Amp според мен е извод за захранване на крайното стъпало, т.е. за голям ток - през някакъв як кабел директно от акумулатора. А Асс предполагам че се свързва през контакта и е само за управление (да ти подкарва касетофона само когато си запалил).FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
Stilo написа:Абе то УБУ, ама "закъси" ли PC захранването за да тръгне, че иначе...нема го тока :D2.4 JTD
Коментар
-
Acc-то е за напрежение по контакт на колата- като си дал контактбекупа е за запаметяването на станциите - постоянно +12вамп-а е за усилвател- тоест като си вкл. касетофона на амп-а отива автоматично-само 12в и включва усилвател-външенПРОБВАЙ и масата да я дадеш много хубаво на целия корпус на касетофона- това помага понякога!!!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ernom написа:Цъ, слагам + на Acc и маса направо на корпуса, но не иска да светне.Има една лепенка, на която пише DC: 12V === NEGATIVE GROUND, това пък какво може да значи?pinko168 написа:Не го хвърляй, колко пари ще му търсиш?Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар