ЗдравейтеЗначи интересува ме дали мога да сменя цвета на светене на стрелките на оборотомера и километража от стандартния бял цвят в някой друг.Разглобил съм в момента таблото и до колкото разбрах стрелките се осветяват от лампичките дето светят на самоя циферблат, а аз искам да сменя цвета само на стрелките, а не на циферблата.Някакви идеи..?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна цвета на светене на стрелките на таблото....как?
Collapse
X
-
rollin написа:Значи разглобих го и видях как една крушка осветява няколко места.Има нещо като пластмасови прозрачни тръбички дето отвеждат светлината до даден сектор.Лошото е че с една крушка се осветяват няколко сектора и ако и сменя цвета ще се смени цвета на няколко сектора.Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Колега боядисах стрелките Червени и познай какво стана....Циферблата вечерта си свети зелено, а стрелките не се виждат Макар че ги боядисах с маркер но светлината явно идва слаба за да преодолее боята.С две приказки:-Пълен резилАма сега ме мързи да го свалям пак и да чистя боята така, че ше си остане така(поне за сега)Някой ако измисли нещо друго по темата(смяна цвета на стрелките) ще се радвам да го сподели!Поздрави на всички>>JDM<<
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар