Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна цвета на светене на стрелките на таблото....как?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна цвета на светене на стрелките на таблото....как?

ЗдравейтеЗначи интересува ме дали мога да сменя цвета на светене на стрелките на оборотомера и километража от стандартния бял цвят в някой друг.Разглобил съм в момента таблото и до колкото разбрах стрелките се осветяват от лампичките дето светят на самоя циферблат, а аз искам да сменя цвета само на стрелките, а не на циферблата.Някакви идеи..?
    >>JDM<<

стрелки

стрелките може да ги смениш друг начин не се сещам ако смениш светлината зеления звят идва от подсветката на циферблата а иначе вътре свети бяло ако смениш светлината стрелката ще свети в какъвто сложиш ама зеленото ще стане друго освен накъкво фолио да има под нея
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

чудя се дали да не го парчосам сега и да видя как стоят нещата вътре , ама ме е страх да не счупя нещо, че ще се изръся сумати пари...
      >>JDM<<

Коментар

Значи разглобих го и видях как една крушка осветява няколко места.Има нещо като пластмасови прозрачни тръбички дето отвеждат светлината до даден сектор.Лошото е че с една крушка се осветяват няколко сектора и ако и сменя цвета ще се смени цвета на няколко сектора.Нещо подобно е!
        >>JDM<<

Коментар

искам да стане нещо такова
          >>JDM<<

Коментар

rollin написа:
            Значи разглобих го и видях как една крушка осветява няколко места.Има нещо като пластмасови прозрачни тръбички дето отвеждат светлината до даден сектор.Лошото е че с една крушка се осветяват няколко сектора и ако и сменя цвета ще се смени цвета на няколко сектора.
            Не са тръбички, а светловоди. Ако те са цветни, нищо не можеш да направиш.Ако са бели, има вариант да боядисаш само стрелките в желания цвят: ако можеш да стигнеш до тях и да го направиш да ти хареса.Всеки предмет отразява тази част от светлинния спектър, какъвто е цвета му и окото го възприема. чичо Нено
            Fiat Punto 1,1- 1996г.
            газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Колега боядисах стрелките Червени и познай какво стана....Циферблата вечерта си свети зелено, а стрелките не се виждат Макар че ги боядисах с маркер но светлината явно идва слаба за да преодолее боята.С две приказки:-Пълен резилАма сега ме мързи да го свалям пак и да чистя боята така, че ше си остане така(поне за сега)Някой ако измисли нещо друго по темата(смяна цвета на стрелките) ще се радвам да го сподели!Поздрави на всички
              >>JDM<<

Коментар

От коя страна ги боядиса от към тази която ги гледаш или от към таблото, ако боядисаш с червен перманентен маркер бялата матова част отдолу ще се получи.

Коментар

аз преди време си направих стрелките с перманентен маркер и стана супер. боядисват се отвътрешната страна стрелките. ето на тези снимки се вижда доло горе какво съм направил. ето резолтата. снимката нее много добра и се вижда много бледо.

Коментар

Да са е*а в глупака, аз ги боядисах от всякаде Явно ще се сваля пак таблото и тоя път ще ги боядисам от страни
                    >>JDM<<

Коментар

Working...
                    X