Здравейте колеги, някой има ли идея как точно се пускат прускачките на фаровете на Мареята. Тествахме моторчето с външно подадено захранване, работи безотказно и пръска яко по фаровете :D , обаче как се пуска от лоста до волана, така и не ми е ясно. Е да, чувал съм че при включени светлини, когато пръскам на стъклото, би трябвало да се задейства и моторчето за пръскачките на фаровете. Дали е така, понеже при мен не работи по този начин.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се пускат пръскачките на фаровете на МАРЕЯ 1.8
Collapse
X
-
Работи при едновременното изпълнение на следните 2 условия:1. Включени къси или дълги светлини (при габарити не работи) и 2. Дърпане лостчето за чистачки към теб, за да измие стъклото.Ако не работи по този начин, ми кажи дали като напръскаш предното стъкло, след 1-2 секунди чистачките ти почват сами да чистят, или не се включват сами.Имаш и един трети и може би най-добър вариант за миене на фаровете - изкарваш си допълнително копче на таблото някъде и си миеш фаровете само когато натиснеш това копче без оглед на това пуснал ли си фарове и мие ли ти се предното стъкло. Защото машинката е с голям дебит и зимата бързо харчи зимната течност (а тогава сме задължени да караме на фарове).Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Реклама
Collapse
Коментар