Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ел. волан на пунто

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с ел. волан на пунто

    Става въпрос за пунто 2002 г jtd влизам си в колата врътнах ключа запали си нормално но на таблото ми остана да свете един червен волан после разбрах че сервото ми го няма изгасих запалих ортново и всичко си беше наред сега се появява много по често изнервящо е . Моля да споделите какво ме очаква като се прибера от почивка ! всичко е електрическо няма за доливане на хидравлично масло . Чекнах само акомулатора защото окото му не беше зелено майстор го доля го и ми каза че лятото ще ме изкара . Благодаря благодаря благодаря на всички дали съвет !

    #2
    До колкото знам ел. сервото е стабилен консуматор на ток и ако е слаб акумолатора може да не включва, но не съм сигурен, нека и някой друг да си каже мнението.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

    Коментар


      #3
      Тук ще намериш информация какво да направиш
      Fiat Marea 1.8i 16V
      Fiat Tipo 1.4i 8V
      Fiat Punto 1.6i 8V
      www.italauto-bg.net/forum/

      Коментар


        #4
        моля за помощ

        Смених релетата и пак не тръгва моторчето - иначе самото то е добре читаво си е и не мирише на изгоряло интерсното е че когато отидох в сервиза в който ми искаха пари за ново моторче и се биеха в гърдите че е от това ,когато го видяха с отделена електроника в ръцете ми притеснени ми казаха ами то това е най важната част от двигателчето внимавай да не строшиш платката аз учудено ги попитах ами нали ми казахте че не става за нищо защо да го пазя последва мълчание посвиха устни и се изнизаха .... минах 900 км с тази кола с твърд волан моля помогнете ми да си оправя колата-- когато си карах още с волан нещо цъкаше силно в горната на част на стойката за волана и тогава ми светваше червеното кормилце

        Коментар


          #5
          Колкото и елементарно да звучи, но може да имаш проблем в куплунзите за моторчето. В сервизния бюлетин на модела е посочено като фабричен дефект.
          Прикачени файлове
          Fiat Marea 1.8i 16V
          Fiat Tipo 1.4i 8V
          Fiat Punto 1.6i 8V
          www.italauto-bg.net/forum/

          Коментар


            #6
            привет

            проверих ги нямат проблем за съжаление тайната се крие някъде другаде може би в датчиците на волана някои знае ли как мога да ги проверя дали са изправни :D

            Коментар


              #7
              Ta

              след дълго умуване и въртене и вайкане на много хора около проблема с моя волан се оказа че притежавам вече един наяло разбичкан мотор млян с чукове тестван и обвинен че не рабои д.... сега аз и мои приятели търсим моторче по авто къщи поля и паланки ако някой има едно в повече или поне знае къде се продават нови на сносна цена няма да му се расърдя . :D Проблема с твърдия волан ? Слагате си старите гуми и ги помпите на три атмосвери това помага до някъде е не е като да работи .

              Коментар

              Working...
              X