здравейте колегиабе .. дадох колата да сложат аларма и сега като друсна в някоя дупка и ми спира касетофона с Fiat Marea 97-а година съм ... с оригиналния касетофон ... значи след алармата ги прави тия работи .. прекъсва касетофона като има неравности по пътя .. интересното е че като чукна по десния AirBag и отново тръгва .. но само там като ударя се оправя .. също съм забелязал че (може да звучи супер странно) но когато седи някой на предната седалка не го прави :D а като не седи никой го прави .. странно нали :D та въпроса ми е как да разглобя касетофона - да махна предния панел за да видя дали са добре връзките на тонколоните защото ми се струва че те прекъсват .. незнам вече ... ама пък от друга страна как 4 колонки ще прекъсват едновременно незнам ... та помагайте в разглабянето накасетофона (махането на панела предния)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с касетофон на Marea 97-a
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Проблем с касетофон на Marea 97-a
porosenoq написа:здравейте колегиабе .. дадох колата да сложат аларма и сега като друсна в някоя дупка и ми спира касетофона с Fiat Marea 97-а година съм ... с оригиналния касетофон ... значи след алармата ги прави тия работи .. прекъсва касетофона като има неравности по пътя .. интересното е че като чукна по десния AirBag и отново тръгва .. но само там като ударя се оправя .. също съм забелязал че (може да звучи супер странно) но когато седи някой на предната седалка не го прави :D а като не седи никой го прави .. странно нали :D та въпроса ми е как да разглобя касетофона - да махна предния панел за да видя дали са добре връзките на тонколоните защото ми се струва че те прекъсват .. незнам вече ... ама пък от друга страна как 4 колонки ще прекъсват едновременно незнам ... та помагайте в разглабянето накасетофона (махането на панела предния)ФИЯТ МАРЕЯ 1,9 ТД 98г. HLX WEEKEND-страхотно удоволствие е да шофираш такъв автомобил.
Реклама
Collapse
Коментар