Колеги имам си в нас един радар-детектор.Ама от свалянето, защото беше вързан директно към плафона и като отрязах захранващият му кабел, забравих да проверя коя жичка беше на + и коя -Сега искам да си го сложа, ама кабелчето излизащ от буксата са с 2 цвята - червен и бял. Предполагам, че червения е + а белия -Има ли по елементарен начин без да му навредя да пробвам и да не объркам полюсите когато го свържа и да разбера кое реално е + и -
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Радар-детектор и захранването му.
Collapse
X
-
Vladim написа:Според мен има диоди в началото на захранването, които няма да допуснат обърнат поляритет. При бяла и червена жичка, винаги плюсът е червената!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Ами току що го пробвах с една 9 волтова батерия.Червеното го вързах на + и не изпуши Светна си и си изтананика :P Ами просто се съмнявам, че са му поставили диод на входа не, че е скъпо, но нали се сещаш - от всичко се пести.Сега остана и въпроса от къде да си купя букса за запалката, за да си удължа кабелчето и да си го захранвам директно от запалката, че не искам да запоявам отново в плафона на Либрата. Жал ме е Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Нали искам всичко да си е оригинално....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Не разбирам защо просто не удължиш жиците, прекарваш ги някаде скрио през таблото и ги връзваш направо към акомулатора ...Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
тел. 0883437022
Коментар
-
Rezko написа:Не разбирам защо просто не удължиш жиците, прекарваш ги някаде скрио през таблото и ги връзваш направо към акомулатора ...A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Днес намерих един онлайн магазин и си поръчах буксата.Проблема беше, че минималното количество за поръчка беше 5 броя така, че сега имам още 4 броя жакове. На някой ако му трябва да ме потърсиA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Малко офф-топик: Като говорим за запалка, някой знае ли къде се продава гнездо за запалка (женското) - искам да си направя още едно гнездо, което ще го направя постоянно захранено, така когато искам да си включа нещо и при изключена кола, да мога да го направя (например FM-трансмитер или телевизор).Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
IvoMarea написа:Малко офф-топик: Като говорим за запалка, някой знае ли къде се продава гнездо за запалка (женското) - искам да си направя още едно гнездо, което ще го направя постоянно захранено, така когато искам да си включа нещо и при изключена кола, да мога да го направя (например FM-трансмитер или телевизор).Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
kiler_4o написа:Бе сори за офтопика, ама израза "служебен радар детектор" просто ме разби :DAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Tornado написа:IvoMarea написа:Малко офф-топик: Като говорим за запалка, някой знае ли къде се продава гнездо за запалка (женското) - искам да си направя още едно гнездо, което ще го направя постоянно захранено, така когато искам да си включа нещо и при изключена кола, да мога да го направя (например FM-трансмитер или телевизор).Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар