Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли такова чудо - мп3 - УСБ - в запалката?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Здрасти

Esper написа:
    rottingmind написа:
    малко офтопик, но днес попаднах на това нещо и бих се радвал на коментари:http://www.chinavasion.com/product_i...ресното е, че шипват от Китай до тук за малко над 13$, т.е. цялото излиза около 35$
    Едно голямо Според мен качеството на музиката ще бъде по-добро от това на ФМ трансмитерите.Естествено зависи от направата но аз бих си взел такова за проба.Преди много време ползвах подобен адаптор само че от картридж касета към нормална касета - бачкаше без проблеми, и то почти без загуба на качество.Само че по времето когато е правен адаптора и изобщо картдридж касетата, жълтите са миришели все още на напалм
    Купух си го доставиха го от Хонг Конг за 18 дни, след плащането. Определено на моя касетофон в колата се чува мноого по-добре от радиото, следователно и от фм трансмитери. Най-големия гъдел на това "нещо" е, че ролките са активни в упралението - като превърташ напред прехвърля песен ( ако превърташ повече прехвърля повче песни ), както и назад превъртане, а като спре да се върти дава пауза. Много съм довлен от покупката Единственото неприятно ( или пък не съм разбрал още как точно може да стане ), че при изключване и повторно включване започва от първата песен отначало, но не е болка за умиране мисля !

Коментар

Re: Здрасти

rottingmind написа:
      Купух си го доставиха го от Хонг Конг за 18 дни, след плащането. Определено на моя касетофон в колата се чува мноого по-добре от радиото, следователно и от фм трансмитери. Най-големия гъдел на това "нещо" е, че ролките са активни в упралението - като превърташ напред прехвърля песен ( ако превърташ повече прехвърля повче песни ), както и назад превъртане, а като спре да се върти дава пауза. Много съм довлен от покупката Единственото неприятно ( или пък не съм разбрал още как точно може да стане ), че при изключване и повторно включване започва от първата песен отначало, но не е болка за умиране мисля !
      Това с ролките е много хитро Обаче за сметка на това, ефекта че почва винаги от начало е мнооооого тъпо си мисля аз...Междувременно си купих ей този Odys и при него няма такъв филм.Свири докъдето свири, изключваш го и след това тръгва от същия трак където е спряло.Това специално не беше малко пари, ама мисля че и доста по-евтините китайчета го правят.Според мен е недомислица. А поне произволно просвирване на песновки има ли?
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

И аз това си мисля, ама в менюъла няма нищо писано. Но има едно INI файлче дето прави на флаша и не знам, дали няма там да е ключа от палатката. Пишат обаче, че можело да свири плейлисти - тааа един рандъмайз на плейлиста и си готов .... както се казва за тия пари толкова

Коментар

rottingmind написа:
          Но има едно INI файлче дето прави на флаша и не знам, дали няма там да е ключа от палатката.
          Горещо Така ще да е.Баща ми има един TEAC мп3 плеър и той прави точно това.Ама имам някакви спомени че май беше бинарен тоя файл...Така или иначе като го затриеш си губеше всякакви дефинирани настройки.

Коментар

Esper написа:
            rottingmind написа:
            Но има едно INI файлче дето прави на флаша и не знам, дали няма там да е ключа от палатката.
            Горещо Така ще да е.Баща ми има един TEAC мп3 плеър и той прави точно това.Ама имам някакви спомени че май беше бинарен тоя файл...Така или иначе като го затриеш си губеше всякакви дефинирани настройки.
            Пратих им съпорт рикуест да видим пък до тогава ще ръчкам. И както пише, че плейва максимум до 256кбпс - не е вярно пуснах без грижи и 320кбпс-ово мп3

Коментар

Да вметна случайно попаднах на сайта на thunder и там имаше такива трансмитери за 11 и 16 лева зависи от честотата.Незнам дали са хубави, но цената е много добра.
              Fiat punto 1,1
              Fiat bravo 1,6 16v
              Fiat bravo 2,0 20v
              Honda civic 1,5
              BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

KrAs написа:
                Да вметна случайно попаднах на сайта на thunder и там имаше такива трансмитери за 11 и 16 лева зависи от честотата.Незнам дали са хубави, но цената е много добра.
                Ами ако искаш някакво качество не очаквай от трансмитер. Да не говорим, че тия евтините са моно
                Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

KrAs написа:
                  Моя го купих от Ресет за около 80лв и пак няма как да свирне по-доре от една FM станция.За по-малко от 20 лв предполагам че пак ще свири като радио-станция, само че AM Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Почти съм сигурен че единствената хубава страна им е цената.Аз съм напълно доволен от качеството на саунда през този Odys.Каресва ми изчистения му дизайн, който не се натрапва на интериора.Държа на тези неща и поради тази причина понякога стават парадокси - цената на този трансмитер е почти колкото нацяла авто-елитка дето всичко прави. Ама не мога да я гледам без да потръпвам от ужас :D Единственото което не ми харесва е липсата на фунция за произволно просвирване на песен - тъпо...Идеята на адаптора е също много оригинална и веднага бих взел едно такова нещо.Не ми за занимава обаче да ангажирам някого с поръчки и т.н - все някога ще я видя и на нашия пазар.Е, ако колегата се съгласи - можем да ги разменим за накой и друг ден да тестваме технологийте.Така ще бъдем по-обективни :D

Коментар

Working...
                  X