Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли такова чудо - мп3 - УСБ - в запалката?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

простете моете невежество, но не съм сигурен че разбрах напълно. нужен ли е мп3 плеър за въпросната джаджа или мога да използвам обикновенна УСБ флашка?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
      простете моете невежество, но не съм сигурен че разбрах напълно. нужен ли е мп3 плеър за въпросната джаджа или мога да използвам обикновенна УСБ флашка?
      Самата джаджа плейва от флашката! Има и по-евтини варианти, които са само устройства-предаватели и намат отцията да плейват!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

мерси :D

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
          мерси :D
          Моля!

Коментар

Продавам MP3 радио трансмитер с дистанционно управление работи с флаш памети и се включва в запалката цена 35лв 0877 556311

Коментар

един приятел си взе пак такова нещо с дистанционно и дисплей с честотата и бутони в/у него за 30лв ново

Коментар

pugsy написа:
                един приятел си взе пак такова нещо с дистанционно и дисплей с честотата и бутони в/у него за 30лв ново
                Откъде?

Коментар

Аз също съм с такова чудо на техниката, върши много добра работа. Само, че е без дистанционно, не сметнах, че ми е нужноЕто тук има добро предложение ( един приятел си го взе скоро)http://sms.bg/catalog/product_info.p...46b8ec06b90a27
                  RIP Притежателка на горда Panda RIP
                  Bravo 1.2 16V

Коментар

Vladim написа:
                    pugsy написа:
                    Откъде?
                    в неделя като се прибере човека ще го питам

Коментар

pugsy написа:
                      в неделя като се прибере човека ще го питам
                      Карай-няма смисъл. Аз реших, че за 30лв. си е взел устройство с диспей на, който се изписват песните, а то се оказа, че показва честотота-няма голям кяр.

Коментар

немм само на колко мегахерца предава показва

Коментар

ето и при нас вечее се продава http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=17403
                          FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

малко офтопик, но днес попаднах на това нещо и бих се радвал на коментари:http://www.chinavasion.com/product_i...ресното е, че шипват от Китай до тук за малко над 13$, т.е. цялото излиза около 35$

Коментар

Здрасти

Аз от много чудене си купих това: http://mytopvalue.com/catalog/images...зглежда като mp3 но има mpeg4 - става за гледане на видеои най - важното има си трансмитер вграден просто се натиска един бутон FM OUT и то те пита на каква честота искаш да предава и така си слушаш музиката на радиото в колата.В комплекта има и кабел към запалката от който се зарежда. С литиево-йонна батерия е.

Коментар

Re: Здрасти

rottingmind написа:
                                малко офтопик, но днес попаднах на това нещо и бих се радвал на коментари:http://www.chinavasion.com/product_i...ресното е, че шипват от Китай до тук за малко над 13$, т.е. цялото излиза около 35$
                                Едно голямо Според мен качеството на музиката ще бъде по-добро от това на ФМ трансмитерите.Естествено зависи от направата но аз бих си взел такова за проба.Преди много време ползвах подобен адаптор само че от картридж касета към нормална касета - бачкаше без проблеми, и то почти без загуба на качество.Само че по времето когато е правен адаптора и изобщо картдридж касетата, жълтите са миришели все още на напалм
                                theos написа:
                                Аз от много чудене си купих това: http://mytopvalue.com/catalog/images...зглежда като mp3 но има mpeg4 - става за гледане на видеои най - важното има си трансмитер вграден просто се натиска един бутон FM OUT и то те пита на каква честота искаш да предава и така си слушаш музиката на радиото в колата.В комплекта има и кабел към запалката от който се зарежда. С литиево-йонна батерия е.
                                Браво - добро е като идея.Дай впечатления - как е като шум при ниско ново на музиката, държи ли стабилно честотата и има ли възможност да се увеличава и намалява мощността на излъчване? Това последното не е маловажно защото на някои радиа им идва силен сигнала, за други е слаб...Цена?
                                Vladim написа:
                                Карай-няма смисъл. Аз реших, че за 30лв. си е взел устройство с диспей на, който се изписват песните, а то се оказа, че показва честотота-няма голям кяр.
                                Да ти кажа аз пък не виждам никакъв кяр от дисплей за име на трака и т.н на такава джаджа.Като е боцнато в запалката ми се струва леко безотговорно да се пулиш какво пише на дисплей, малко по-голям от този на часовника ми и то на място тотално различно от предното стъкло Ей това например може но не мисля че е функционално.Виж възможността му да чете от MMC/SD освен от флаш е друга бира
                                I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
                                X