Значи точно от risk и аз взех моя и аз първо се чудих за разликата и ги питах тия в магазина разликата между Modulator и Channel е в настроикита на какви вълни да предава на FM едното е с чинчове това по евтиното а другото с копче лично според мен 10 лв от горе за копче не си струват а докато и това по евтиното има даже по готин дизаин
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли такова чудо - мп3 - УСБ - в запалката?
Collapse
X
-
модулатор
Приятели, купих си от РИСК електроникс-за 60 лева тази джажа, която пъхам в запалката. На нея,пъхам флаш памет с мр-3-ки и слушам. На уредчето са дадени 7 честоти 87,7,88,1,88,3 и прочее. Колата ми е Фиат Браво с фабричен касетофон ,обикновенния. Въпросът ми е защо едва ,на една -две честоти хванах моята джаджа да свири и то като от далечна станция с кофти сигнал, пръщене и пр.. А на тези честоти няма мощна станция в момента, като Дарик, Хоризонт или Вива например. Като махна джаджата на тези честоти се чува нещо, далечно от ефира, което не би трябвало да пречи,напротив моята джаджа би трябвало да дава силен сигнал. Мислех, че тази джаджа предава силен сигнал,пише, че до 30 метра може да се улови и от други коли.Питам: какво да правя, да не би нещо радиото да е виновно.Дайте съвет.Д-р Барип.п. един колега ,ме посъветва да махна антената на колата ,та да не приемам станции от вън, но е несериозноБ.
Коментар
-
Re: модулатор
borimir написа:Приятели, купих си от РИСК електроникс-за 60 лева тази джажа, която пъхам в запалката. На нея,пъхам флаш памет с мр-3-ки и слушам. На уредчето са дадени 7 честоти 87,7,88,1,88,3 и прочее. Колата ми е Фиат Браво с фабричен касетофон ,обикновенния. Въпросът ми е защо едва ,на една -две честоти хванах моята джаджа да свири и то като от далечна станция с кофти сигнал, пръщене и пр.. А на тези честоти няма мощна станция в момента, като Дарик, Хоризонт или Вива например. Като махна джаджата на тези честоти се чува нещо, далечно от ефира, което не би трябвало да пречи,напротив моята джаджа би трябвало да дава силен сигнал. Мислех, че тази джаджа предава силен сигнал,пише, че до 30 метра може да се улови и от други коли.Питам: какво да правя, да не би нещо радиото да е виновно.Дайте съвет.Д-р Барип.п. един колега ,ме посъветва да махна антената на колата ,та да не приемам станции от вън, но е несериозноБ.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Re: Ре
borimir написа:Приятели, това за антената го разбрах, може и от горе от покрива да я сваля, но МР-3 ги свалям от компютъра и не мога да ги намалявам, те са във флаш паметта.дайте още акъл.Д-р БариFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Re: Има ли такова чудо - мп3 - УСБ - в запалката?
irsme6ko написа:имаш ли копче на самото устроиство с което да си намалиш силата на излъчвания сигналFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
<
Момчета ,вие ме шашнахте-благодаря.Първо нямам копче за намаляване на звука. Второ сигнала е слаб, та усилвам копчето на радиото повече от половината. На същото ниво,касетата или Ретро радио свирят силно, че веднага ги намалявам. Просто е слаб сигнала и не качествен.Като извадя джаджата на същата честота-87,9-например ,няма станция а далечен пукот. Мисля, че просто моя излъчвател -т.е. джаджата, трябва да е по силна,като я включа дето се вика да гърми. дайте акъл
Коментар
-
Докторе, на подобни устройства доста често ролята на антената се поема от кабела. Доколкото разбирам в твоя случай кабел няма. Значи намираш едни слушалки и ги тикваш в жака за сигнал от МР3 плейър. Това е само предположение ама нищо друго не ми хрумва. Освен това кажи ми: това дали ще излъчва от УСБ паметта или от цд/мр3 плеър - джаджата автоматично ли го решава (според това дали е включен кабел в жака) или е с бутон. Ако е автоматично - идеята ми отпада.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Re: <
borimir написа:Момчета ,вие ме шашнахте-благодаря.Първо нямам копче за намаляване на звука. Второ сигнала е слаб, та усилвам копчето на радиото повече от половината. На същото ниво,касетата или Ретро радио свирят силно, че веднага ги намалявам. Просто е слаб сигнала и не качествен.Като извадя джаджата на същата честота-87,9-например ,няма станция а далечен пукот. Мисля, че просто моя излъчвател -т.е. джаджата, трябва да е по силна,като я включа дето се вика да гърми. дайте акълFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Б.
Мама му....хич не ми се иска да се разправям с връщане. Кутията се скъса и прочее.Иначе няма копче за превключване,само дупка за кабел-тип жак.Иначе и кабел дадоха. Що ли взех по скъпата за 60 лева а не за 48???. Подлъга ме продавача, че тази, моята по лесно се управлява а другата с химикалка от долу трябва да се сменят честотите. Тази-моята от горе има едно централно копче и с него се сменят честотите а по долу в полукръг има три копчета ,напред ,назас и плей. Да му е....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар