Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли такова чудо - мп3 - УСБ - в запалката?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, ето и как го монтирах
    Прикачени файлове
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Момчета, и аз го видях на живо на срещата миналиат четвъртък-много е добро. Дайте да се съберем повече хора и да поръчаме по -голяма бройка за да ни излезе по евтино. Лично, аз веднага си купувам едно.Д-р Бари

Коментар

Между другото гледах го на Технополис и струваше 100лв.
        FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
        ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Нещо стана грешка... Моля модераторите да изтрият тизи пост!
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Eто къде пък аз го изведох с допълнителна кутийка, копчета, USB кабел за удължение. Бих казал, че добре се получи и е на удобно място. Имаше някои проблеми при инсталирането, но важното е, че запазих пластмасите по колата без пробиване. Ако имате питанки, давайте! И извинете за малко гадното качество на снимките... опитах да направя детайл на кутийката, ама със скапания телефон не стана....
            Прикачени файлове
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Хора, такива ли бяха вашите?http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=15654
              Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

vesko написа:
                Хора, такива ли бяха вашите?http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=15654
                ...именно!
                FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Благодаря на всички за,от които разбрах за тая машинка.Не ми трябват вече сидита и т.н.Само понякога прехваща някои радиа,но това е рядко и не ми пречи.
                  Фиат Браво СХ 1.4 12V / Фиат 2 х 7850hp

Коментар

На някой останало ли my е такова mp3 устройство от тези които поръчвахте,бих желал и аз да си закупя.За съжаление когато сте си ги поръчвали още не съм знаел за този форум.

Коментар

Значи да ви питам,днес и аз си взех подобна джаджа като ваште проблема е само че като се ругне в запалката триабва колата да е на контакт за да работи иначе няма ток в запалката,а съм чувал че не е хубаво за една кола да седи на контакт много,та вапроса ми е дали някои знае начин или има идея как да го направиа без да е на контакт

Коментар

От къде си го взе и на каква цена ако може да ми кажеш.

Коментар

музика

точно това ми трябва и на мен от къде го взе и за колко?Др. Б.

Коментар

kikoto написа:
                            Значи да ви питам,днес и аз си взех подобна джаджа като ваште проблема е само че като се ругне в запалката триабва колата да е на контакт за да работи иначе няма ток в запалката,а съм чувал че не е хубаво за една кола да седи на контакт много,та вапроса ми е дали някои знае начин или има идея как да го направиа без да е на контакт
                            начина е да вземеш +12V от някой бушон и да си купиш куплунг за запалка...иначе ако искаш да го монтираш да си седи все там в колата, има начини... виж колегата zgabrovski и Vladim какво са направили...аз съм се орянтирал към варианта на Vladim само чакам да стане по-топло...
                            FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Re: музика

borimir написа:
                              точно това ми трябва и на мен от къде го взе и за колко?Др. Б.
                              Погледни тук http://www.risk.bg/bg/products.php?cid=361

Коментар

mp3

Приятели, все пак съм доктор а не техническо лице. бихте ли ми пояснили с 2-3 изречения разликата междуModulator и Channel .И за двете виждам близки параметри а цената е с 10 лв. разлика.Не е до нея разбира се дали 40 или 50 но ме интересува разликата, която сигурно е в полза на Модулатора за 50-лв.Д-р Бари

Коментар

Working...
                                X