Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли такова чудо - мп3 - УСБ - в запалката?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

zgabrovski написа:
    OK и аз това си мислех - да ги накарам китайците да напишат например USB преходник по 2,40$ бройката, което за 20 бр. ще бъде 48$.Само не ми е ясно дали в стойността не влизат и тр. разходи, че тогава ще се озъбиме Ако може да съдействаш за това обмитяване, няма да е зле.
    Лошото е че ще пише 20бр - автоматично заминаваш на митница.За съжаление няма да мога да ти помогна - аз съм чак в Хасково ако си забелязал. А на DHL за съжаление не мога да въздействам - там си имат правила - ако не ги спазват после митничарите им правят проблеми за всичко.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Тази вечер влязох в една фирма за компютри до нас. Момчето ме увери, че другата седмица щял да дойде човек от София, който да му достави въпросното устройство. За съжаление не можа да ми каже цена Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 , но тъй като аз не съм бил единствения, който се е интересувал от това смятал да зареди повечко бройки.Ако все пак ми каже повече от 30$ бройте ме и мен.
      FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
      ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Ако цената е наистина до 30$ ме бройте.
        PUNTO 1.1 94г.

Коментар

цената на транспорта влиза в цената в/у която се начисляват мита и т.н . Важно е също цената на транспорта да я има в инвойса за6тото иначе си я измислят по некви схеми и така нататък .А вижте и това идеята е подобна само дето всеки си ползва каквото има http://beatbox-bg.com/images/product...tmсмярам че е по-лесно да се вземе това почти всеки вече има някакво МР3 . Ако не грабите по едно от 2Бе все още ги има и 1 предавателче от тук и ето ви за 67 лева същото с тази разлика че имате и отделно преносимо МР3Дано съм помогнал

Коментар

Ето Ви едно реално предложение:"Wireless USB Car Radio FM Transmitter MP3 Playes AC02"http://cgi.ebay.com/Wireless-USB-Car-Radio-FM-Transmitter-MP3-Playes-AC02_W0QQitemZ5836462795QQcategoryZ86532QQrdZ1QQcm dZViewItemС достаствка до България ще ви излезне приблизително $30 (памет допълнително се закупува)Всички имате компютри така, че без проблем можете да си купите подобно устройство online за тази цел трябва да направите следните неща:1. Регистрация в www.ebay.com2. Регистрация в www.moneybookers.com 2.1. Добавяне на БГ банкова сметка в аканунта си (левова сметка) 2.2. Прехвърляне на $30 равностойност в някоя банка (най-добре в Икономическа и Инвестиционна банка (EI Bank)) по БГ сметката на компаниата (moneybookers.com са UK компания, така че спокойно) 3. Купуване на плейъра от търговеца и заплащане през moneybookers.com на продавача.$30 при единична пратка автоматично Ви освобождава от проблеми с митничари... а и тъй като теглото на пратката е под 2кг.. ще си я получите във вашия пощенски клон. Вероятното време за доставка след заплащане ще е макс. 2 седмици.Описаната схема принципно работи. Ако разполагате с кредитна карта (или международна дебитна VISA карта) можете да заплатите на търговеца и с money order (издаден от bidpay.com - това е Western Union money order), като елиминирате нуждата от създаване на акаунт в moneybookers.com, но пък тук е необходимо хем да имате кердитна карта, хем ще трябва да платите $5 за услугата по издаване на money order-a а и от горе на всичкото трябва да чакате около 5 дена за да си получи търговеца ордъра по пощата.Написах "принципно".. защото винаги има риск.. както да попаднете на лош търговец (следете рейтинга на търговеца от който купувате, а и може да проверите неговата фирма - ако има такава в search.BBB.org), както и БГ пощата/митницата да ви "завлекът" с покупката. Аз лично при закупуване на по-скъпи стоки (над $50) гледам да застраховам пратката...Ако някой му трябва помощ или допълнитено разяснение да пише.P.S. Моето лично мнение за Плеърите които ползват FM честотите за предаване на звуков сигнал не е особено положително.. Качеството е близко до това на радиото (20-30 KHz честота на дискретизиране), а и качеството на изкарания звук, ще е в пряка зависимост и от качеството на вашето радио (в повечето случаи съотношението сигнал/шум S/N е доста лошо), но все пак е по-евтина алтернатива. За тези които искат високо качество на звук да се насочат към истински CD/Mp3 плеъри.. в ebay можете да се снабдите с доста добър плеър за около $100 но тук пък ще последват неприятностти (в България) с митничари.. попълване на формуляри за внос.. евентуално "данък" митничар.. и разни други неприятни истории Едит: Забравих да добавя и една алтернатива за тези които ВЕЧЕ имат някакъв MP3 плеър, но им трябва "начин" да го вържат към радиото на колата си..http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...res_ITтова е FM предавател за MP3 устройства.. с доставката до България ще ви излезне $14.50.Btw.. нямам нищо общо с въпросния продавач, нито пък мога да гарантирам за него.. това е просто пример за "необятните" възможности на ebay
            FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Значи колеги до тук ситуацията е следната:Има около двадесет желаещи, при което цената която дадоха китайците стана $20.Транспортните разходи са около $2.60, или общо стават $22,60.За тях не е проблем да издадат фактура за около 50$ и да пишат каквото решим вътре, при което цената заедно с транспора ще бъде $100 (по фактура), на които ще платим ДДС 20%, или още $20, при което ед. цена ще стане $23,60.Моля колегата Yavor за консултация дали ако ги накарам да пишат във фактурата например "Радиопредавател за тест на автомобилно радио" по ед. цена $2.50 дали ще има проблем, при това положение според мен отиваме точно на тоя тарфен номер 8525 20 99 0, ще направя още една две консултации с мои познати които се занимават с внос и ако става - мисля да действаме другата седмица.P.S - Ако се съберем още хора и поръчаме повече бройки цената може да я докараме и до $21.
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
              Fiat Linea 1.3 Multijet'08
              Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
              http://forum.fiat-bg.org

Коментар

пишете ме и мен колеги... аз съм навит, само ми кажете кога ще ги имате и как да се срещнем да ви дам парите?...
                FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

zgabrovski написа:
                  Моля колегата Yavor за консултация дали ако ги накарам да пишат във фактурата например "Радиопредавател за тест на автомобилно радио" по ед. цена $2.50 дали ще има проблем, при това положение според мен отиваме точно на тоя тарфен номер 8525 20 99 0, ще направя още една две консултации с мои познати които се занимават с внос и ако става - мисля да действаме другата седмица.P.S - Ако се съберем още хора и поръчаме повече бройки цената може да я докараме и до $21.
                  Колега, по принцип мисля че е възможно, но това трябва да го каже човека (хората) които ще правят митница, те носят отговорността.

Коментар

пишете ме и мен до 30$ ме устроив а

Коментар

Yavor написа:
                      Колега, по принцип мисля че е възможно, но това трябва да го каже човека (хората) които ще правят митница, те носят отговорността.
                      ОК Днес говоря с един мой познат който внася електроника как точно да офрмим нещата и до утре ще ви кажа точно ще стане. Използвам повода да помоля всички колеги които желаят да се включат да ми пратят на ЛС телефони за връзка, както и ви съобщавам че ще съберем предварително по $25, като при доставката ако излезе по-малко ще връщаме разликата, а ако е повече - ще се доплаща.Дори и да не стане тая врътка с ДДС-то и да се пише реална цена - за $20 ДДС е $4, а транспорта ще е $2 на бройка, или цената ще бъде $26, което пак е двапъти по ниско от цената в Ресет...Колеги имайте готовност в сряда-четвъртък да съберем парите за да може да направиме поръчката и за коледа да сме с подаръци - MP3 Player...

Коментар

zgabrovski написа:
                        Колеги имайте готовност в сряда-четвъртък да съберем парите за да може да направиме поръчката и за коледа да сме с подаръци - MP3 Player...
                        Като се изяснят нещата, пусни един пост или ЛС на всеки от желаещите да кажеш как да стане превеждането на пари.
                        FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
                        ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Колеги, сори, аз се отказвам.Дядо коледа ще ми донесе mp3 плеър за колата - няма смисъл от това устройство тогава.Иначе съм готов да помагам ако нещо изкочи.

Коментар

Това което искам да те питам е дали ако се обяви от китайците като "Radio Transmitter/Recevier for CAR radio testing" ще може да мине с тоя тарифен номер 8525 20 99 0 и дали изобщо би имало проблем да се внесе по тоя начин ако се обяви ед. цена от $4 ?

Коментар

Единичната цена не е важна... важна е цената на пратката + цената за шипинга. Без да претендирам за абсолютна точност, но има много тарифни номера за които не се заплаща мито (само ДДС). Принципно идеята за митото вероятно знаете, че се поставя само на неща за които имаме българско производство и действа (би трябвало) като защита за нашите производители. Съвсем сериозно аз не знам за друг български производител на MP3 плеъри освен Дейзи.. и не мисля, че имаме мита за такива стоки...Тарифните номера могат да се намерят в този сайт http://info.mitnica.com/Едит:Имайки в предвид, че това устройство е цифрово (много важно) и че една от основните му харктеристики е радиочестотно излъчване (на звук), като самото устройство е с възможност за възпроизвеждане на звук.. то ми се струва много удачен тарифен номер:8525 Предавателни апарати за радиотелефония, радиотелеграфия, радиоразпръскване или телевизия, дори с вграден приемателен апарат или апарат за записване или за възпроизвеждане на звук; телевизионни камери; апарати за неподвижно видеозаснемане и други записващи видеокамери; цифрови фотоапарати: 8525 10 50 0 --- Предавателни апарати за радиотелефония или радиотелеграфия (нулева ставка за мито)
                              FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Колеги пристъпвам към поръчване и приканвам всички които желаят да се включат да ми потвърдят и платят до петък на обед, когато ще плащам на доставчика.До тук потвърдиха 5 колеги от нашия форум, както и още 10 човека - мои познати и колеги в работата. Има възможност да се включат още хора. Шървоначално ще се събират по $30 /= 50 лв/, а после - като пристигне доставката - ще се направи изравняване и ще се връщат пари ако са в повече.

Коментар

Working...
                                X