Колеги много мислих и реших и аз да се включа с един проект.. идеята ми е за мултимедийна система с навигация, тв и управление на системите в автомобила ( т.е. малко модернизиране на по-старите фиатки ). Идеята ми да се използва мини компютър за тази цел и по-тежката част - да се вгради дисплей в таблото на мястото на касетофона. Ще се радвам за мнения и препоръки относно наблюдението на ECU-то, т.е. колите след 2000 година имат протокол OBD, докато тези преди тази година нямат и трябва да е нещо базирано на UniScan... Основната идея ми е лична разработка на базата на CentraFuse програмата която е car front-end software...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОЕКТ: Car Navigation Entertainment Console
Collapse
X
-
ls1 написа:Все си мисля че вграждането на монитора ще ти е най-лесно от всичко.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Re: ПРОЕКТ: Car Navigation Entertainment Console
kpalazov написа:Колеги много мислих и реших и аз да се включа с един проект.. идеята ми е за мултимедийна система с навигация, тв и управление на системите в автомобила ( т.е. малко модернизиране на по-старите фиатки ). Идеята ми да се използва мини компютър за тази цел и по-тежката част - да се вгради дисплей в таблото на мястото на касетофона. Ще се радвам за мнения и препоръки относно наблюдението на ECU-то, т.е. колите след 2000 година имат протокол OBD, докато тези преди тази година нямат и трябва да е нещо базирано на UniScan... Основната идея ми е лична разработка на базата на CentraFuse програмата която е car front-end software...Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар