Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОЕКТ: Car Navigation Entertainment Console

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПРОЕКТ: Car Navigation Entertainment Console

Колеги много мислих и реших и аз да се включа с един проект.. идеята ми е за мултимедийна система с навигация, тв и управление на системите в автомобила ( т.е. малко модернизиране на по-старите фиатки ). Идеята ми да се използва мини компютър за тази цел и по-тежката част - да се вгради дисплей в таблото на мястото на касетофона. Ще се радвам за мнения и препоръки относно наблюдението на ECU-то, т.е. колите след 2000 година имат протокол OBD, докато тези преди тази година нямат и трябва да е нещо базирано на UniScan... Основната идея ми е лична разработка на базата на CentraFuse програмата която е car front-end software...
    Фиат Брава 1.8 16V
    тел: 0878/608606
    mail: kdpalazov@gmail.com

Все си мисля че вграждането на монитора ще ти е най-лесно от всичко.

Коментар

ls1 написа:
      Все си мисля че вграждането на монитора ще ти е най-лесно от всичко.
      Оф... и аз така... Иначе най-ценното нещо за, което си мечтая е да имам разходомер. И навигация няма да ми дойде зле, но не пътувам толкова много, затова още не съм си купил. ДВД и Тв мисля, че е малко прекалено - поне за мен. Рядко седя в колата и чакам! :D
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Вграждането е малко по-трудно тъй като идеята е да изглежда като фабрично
        Фиат Брава 1.8 16V
        тел: 0878/608606
        mail: kdpalazov@gmail.com

Коментар

kpalazov написа:
          Вграждането е малко по-трудно тъй като идеята е да изглежда като фабрично
          Явно имаш софтуер или поне някакви наченки ,защото това ако трябва тепърва да се пише работата става сериозна
          Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
          I am in love with my cars

Коментар

Re: ПРОЕКТ: Car Navigation Entertainment Console

kpalazov написа:
            Колеги много мислих и реших и аз да се включа с един проект.. идеята ми е за мултимедийна система с навигация, тв и управление на системите в автомобила ( т.е. малко модернизиране на по-старите фиатки ). Идеята ми да се използва мини компютър за тази цел и по-тежката част - да се вгради дисплей в таблото на мястото на касетофона. Ще се радвам за мнения и препоръки относно наблюдението на ECU-то, т.е. колите след 2000 година имат протокол OBD, докато тези преди тази година нямат и трябва да е нещо базирано на UniScan... Основната идея ми е лична разработка на базата на CentraFuse програмата която е car front-end software...
            колега извинявай извън темата една подробност, ако решиш да ги застрховаш тези всичките неща, няма да можеш на реалнат им стойност, тъй като максимума за допълнително оборудване при каското е 20% от стойността на автомобила.. казвам го защото на мен в Търново 4 следобяд, на оживено място за 10 мин ми свиха CD player-a ..
            Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
            Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Working...
            X