Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Загуба на ток

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Загуба на ток

Здравейте,наскоро си купих Фиат Брава 1.6 16v много сам доволен от колата но имам проблем както си карам и съм на скорост (на 4 с 70км/ч) и колата умря спряха кастофони уредите изгаснаха...спрях пускам авариините те несветят .... пробвах да запаля пак но няма грам ток..... размардах клемите и кабелите и не се оправи след около 10 минути престои кастофона трагна и колата си запали без проблеми ... но вчера пак ми направи сащият проблем...? какво да правя ? предварително ви благодаря за обарнатото внимание
    Fiat Brava `96 1.6 16v

Re: ЗАГУБА НА ТОК !!! ПОМОГНЕТЕ

Лошото е че твоя проблем не е постоянен и ще трябва по всяка вероятност да се бориш сам. Като ти направи тази магария пак почвай да ръчкаш кабеляците като почнеш от клемите на акомулатора масата му табблото под волана и т.н. Няма да мирясваш докато не дойде тока. Иначе само може да се гадае ама ние не сме врачки все пак.
    BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

най-вероятно клемитена външен вид изглеждат добре и стегнати, но всъщност не е такапочисти ги
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

или пък забелязах друго като си включа фаровете касетофона премигва и всичко изгасва замомент просто появява се ключето на таблото за кода но колата не изгасва или пак пускам си мигача и ми мига лампичката на магливката ...... това има дали има нещо общо с загубата на ток ?....
        Fiat Brava `96 1.6 16v

Коментар

Sev написа:
          най-вероятно клемитена външен вид изглеждат добре и стегнати, но всъщност не е такапочисти ги
          На такъв проблем прилича. Огледай клемите и разръчкай добре жиците за да видиш дали нямат някакъв луфт там, където се захващат за клемите. Имал съм подобен случай с едно Типо. На пръв поглед всичко с клемите е ОК, ама мине не мине време и направят мизерия - токът изчезне. Оказа се, че между жицата и клемата има луфт и от там нагар... Не знам твоите клеми, какъв тип са, поразгледай ти.
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

и все пак няма проверих клеми кабели маси всичко е ок цял ден нисхто не ми прави и сега като дам понякои пат на далги и сидито прекасва .... това означава маи че пак ще загубя тока..... дали може да е грешка в компа? а за какво е комутатора казаха ми че можело да е от него ако прегрявал?
            Fiat Brava `96 1.6 16v

Коментар

Колеги мисля че открих проблема на + -а на келмата на акумолатора има два кабела които са свързани с пластини към клемата едината пластина беше хлабава и като я бутнеш колата изгасва това кабела към стартера ли е неразбирам много но маи пробела ми беше отнего :D благодаря на всички които ми помогнаха малко или много трябва да черпя
              Fiat Brava `96 1.6 16v

Коментар

Working...
              X