Здравейте колеги,клаксона на пунтото отказа,колата е на майка ми(2001г,1.2,16V).Някой може ли да каже къде са предпазителите да видя първо тях да не се лутам?и още нещо....след смяната на накладки светна лампата на ABS-а
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предпазители на пунто
Collapse
X
-
Предпазители на Пунто
Ха сега де.На моето Пунто в ляво от волана, над лявото коляно на шофьора има едно вдлъбнато капаче. Като се отвие прикрепващото болтче, капачето се отваря на долу и зад него е блока на предпазителите. На гърба на капачето има схема кой предпазител за какво е.Търси по или под таблото. Трябва да е на достъпно място.Може да е и в дясно някъде.При мен и в жабката има едно капаче прикриващо някакви релета, които не знам за какво са.чичо НеноFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
-
Re: Предпаители на пунто
joro09 написа:Здравейте колеги,клаксона на пунтото отказа,колата е на майка ми(2001г,1.2,16V).Някой може ли да каже къде са предпазителите да видя първо тях да не се лутам?и още нещо....след смяната на накладки светна лампата на ABS-а
Коментар
-
JacK`DanielS написа:joro09 написа:Здравейте колеги,клаксона на пунтото отказа,колата е на майка ми(2001г,1.2,16V).Някой може ли да каже къде са предпазителите да видя първо тях да не се лутам?и още нещо....след смяната на накладки светна лампата на ABS-а
Коментар
-
joro09 написа:JacK`DanielS написа:joro09 написа:Здравейте колеги,клаксона на пунтото отказа,колата е на майка ми(2001г,1.2,16V).Някой може ли да каже къде са предпазителите да видя първо тях да не се лутам?и още нещо....след смяната на накладки светна лампата на ABS-а
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар