Още веднъж благодаря. Въпросът ми действително е смешен и звучи абсурдно, но така като гледам не само аз съм била не компетентна по този въпрос. Поне ще се образоваме повечко хора :P
Абе изобщо не е абсурден въпросът. И аз сега научавам, срам не-срам... А карам фиати стотици хиляди километри - 3 мои и 2 на баща ми. Но... това е положението - явно не е било една от ключовите функции на колата :D
She was only a whisky maker but he loved her still.
Ха ха. И аз сега разбрах и функцията е много готина Винаги съм се ядосвал че не мога да оставя на габарити като колата не е на контакт но вече знам че може :D
FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V ...and justice for all
Не знам вие как ползвате това бутонче, но на мен ми е зор.Една вечер ме спряхя за проверка и "сладура" ми каза да я оставя на габарити. Щях да си "вържа" ръцете и не можах.За това включих аварийните.Но иначе работи без проблеми.чичо Нено
Добре де, а аз да питам - за чии дедов ви е да оставяте изгасена кола на габарити??? Ако се спре принудително на пътя - се пускат мигалките, така наречените аварийни. Ако си я спрете някъде на паркинг - за какво е да светят габаритите??? Хайде, явно аз съм дебил и не знам, обяснете, моля!
На мен лично ми беше просто интересно да знам от къде се пускат, понеже на всички други коли остават светнати габаритите при изгасена кола
Знаеш ли колко проблеми ми е довело това със стария ми Форд??? Няколко пъти съм ги забравял светнати и след това не съм можел да запаля. Смених акумулатора разбира се и се оправиха проблемите, но... повярвай ми - с фиата се родих. Гася двигателя и всичко в колата ИЗГАСВА. Тотален кеф.
На мен лично ми беше просто интересно да знам от къде се пускат, понеже на всички други коли остават светнати габаритите при изгасена кола
Знаеш ли колко проблеми ми е довело това със стария ми Форд??? Няколко пъти съм ги забравял светнати и след това не съм можел да запаля. Смених акумулатора разбира се и се оправиха проблемите, но... повярвай ми - с фиата се родих. Гася двигателя и всичко в колата ИЗГАСВА. Тотален кеф.
Мда и на мене ми е доста по-удобно...Преди само пищяха някви работи като отворя вратата, че съм забравил фаровете...С фиата зимата даже ни си правех труда да ги изгасям като спирам...Гася и след това паля и тръгвам...Нямаше шанс да ги забравя, нали бяха задължителни.Иначе скоро ми се случи да спра на един прелез през ноща и се чудех как ся да си пусна габаритите че да не ме отнесе някой отзад, понеже понкога аварииките ми отказват.
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
То за това си има копчето на стартера за защита да ги оставиш само ако искаш.Иначе е много удобно ако се прибираш късно през ноща и спреш на някоя будка я за цигари я за кафе.
FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V ...and justice for all
Добре де, а аз да питам - за чии дедов ви е да оставяте изгасена кола на габарити??? Ако се спре принудително на пътя - се пускат мигалките, така наречените аварийни. Ако си я спрете някъде на паркинг - за какво е да светят габаритите??? Хайде, явно аз съм дебил и не знам, обяснете, моля!
Чудесен въпрос, колега Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Хем риторичен, хем не може никой да отговори. Може би затова карам от сума ти и време и никога не ми е хрумвало да си оставям габаритите. Ама никога. А и не карам голф - при тях щеш не щеш, все ще си забравиш я късите я габаритите и после - къде ми е акумулатора?
She was only a whisky maker but he loved her still.
Аз за това го и задавам въпроса. Просто не виждам смисъла в тези светлини, когато си спрял. Има си аварийни. А ако аварийните са ти неизправни - що за шофьор си???
Чудесен въпрос, колега Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Хем риторичен, хем не може никой да отговори.
А аз мога - ако не можеш да ги светнеш в спряло положение - как на някой като спре пред кафето ще му свети селския тунинг от сини, зелени, червени диоди.
Коментар