presinka написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се включват габаритите?
Collapse
X
-
Geraka написа:А на браво има ли го това, че от както го имам се чудя как да я оставя на габарити.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Добре де, а аз да питам - за чии дедов ви е да оставяте изгасена кола на габарити??? Ако се спре принудително на пътя - се пускат мигалките, така наречените аварийни. Ако си я спрете някъде на паркинг - за какво е да светят габаритите??? Хайде, явно аз съм дебил и не знам, обяснете, моля!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Geraka написа:На мен лично ми беше просто интересно да знам от къде се пускат, понеже на всички други коли остават светнати габаритите при изгасена колаSteliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Geraka написа:На мен лично ми беше просто интересно да знам от къде се пускат, понеже на всички други коли остават светнати габаритите при изгасена колаEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
jenshen73 написа:Geraka написа:На мен лично ми беше просто интересно да знам от къде се пускат, понеже на всички други коли остават светнати габаритите при изгасена колаFIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
jenshen73 написа:Добре де, а аз да питам - за чии дедов ви е да оставяте изгасена кола на габарити??? Ако се спре принудително на пътя - се пускат мигалките, така наречените аварийни. Ако си я спрете някъде на паркинг - за какво е да светят габаритите??? Хайде, явно аз съм дебил и не знам, обяснете, моля!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Аз за това го и задавам въпроса. Просто не виждам смисъла в тези светлини, когато си спрял. Има си аварийни. А ако аварийните са ти неизправни - що за шофьор си???Steliyan's Life!
Коментар
-
gantcho написа:jenshen73 написа:Добре де, а аз да питам - за чии дедов ви е да оставяте изгасена кола на габарити??? Ако се спре принудително на пътя - се пускат мигалките, така наречените аварийни. Ако си я спрете някъде на паркинг - за какво е да светят габаритите??? Хайде, явно аз съм дебил и не знам, обяснете, моля!Punto SX 1.1 55
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар