Съжалявам за дебилския въпрос, но не знам как се включват габаритните светлини на моята Темпричка. Оня ден беше на сервиз, отивам да си я взема и габаритите й вкючени. А колата не е запалена, не е даже на контакт. Питам аз майстора как става. Той ми вика "като ти е на стоянка". Аз нищо не разбрах и затова питам вас
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се включват габаритите?
Collapse
X
-
peho написа:Там където ти е контактният ключ трябва да имаш едно бутонче,обикновенно е продълговато (не знам как е точно при Темпра),натискаш го и завърташ ключа в обратна посока на подаването на контакт.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Само дето се оказа, че мойто не бачка. Не мога да завъртя ключа, явно патрона нещо е прецакан. Нищо де, поне не е зле да го знам.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Еми тъй де. Аз пък сега чакам въпрос - завъртях ключа, но габаритите не светнаха, трябваше ли да ги светна и тях?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Еми тъй де. Аз пък сега чакам въпрос - завъртях ключа, но габаритите не светнаха, трябваше ли да ги светна и тях?Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
rusee написа:Е пък аз това за габаритите го разбрах 2 дни след като взех колата.Като си купите нещо ново не ви ли чопка от вътре да разберете всяко едно нещо за какво служи...аз така го намерих
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар