Да започнем от заглавието на темата: Не ми свети лампата за къси светлини. Моят отговор - Лампа за вклчени къси светлини няма. Демек как искате да свети нещо което го няма? Ако автора не е задал точно въпроса си, съжалявам, но не е моя грешката. На картинките постнати от Vladim се вижда повече от ясно - лампа 7 (или 8 в долното табло) е за габарити. Тя светва когато вклчиш на габарити. Когато вклчиш къси - нищо по таблото не се променя - нито светва нещо, нито нещо гасне. Лампа 9 е за дълги.Абе на вас не ви ли се потят стъклата случайно, че търсите някакви лампички ? Модерирано от екипа на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не ми свети лампичката на таблото за включени фарове на къси
Collapse
X
-
Работата ясна - не ми свети лампата за включени габарити и от там и къси Предполагам е изгоряла крушката или диод и някой сменял ли е да каже какъв е цокъла, че не ми се разглабя табло само за да взема крушка, после да сглобявам таблото и обикалям магазини и после пак разглабяне и наново.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Работата ясна - не ми свети лампата за включени габарити и от там и къси Предполагам е изгоряла крушката или диод и някой сменял ли е да каже какъв е цокъла, че не ми се разглабя табло само за да взема крушка, после да сглобявам таблото и обикалям магазини и после пак разглабяне и наново.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Vladim написа:Мисля, че с тези спорове не си помагаме. Вместо да казваме всичко директно - увъртаме.
Коментар
-
ogi28b написа:На таблото НЯМА лампичка за включени къси светлини.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Буквално погледнато, Оги е прав, защото на заглавие, че не работи лампичката на късите, той отговаря, че няма такава лампичка, т. е. самото заглавие поначало е грешно. Аз до този момент също не се бях замислял, че това наистина е лампата за габаритите, въпреки че и на мен ми се наложи да я сменям преди няколко месеца. Ама какво се ядосвате в крайна сметка, нали се изясни кой какво е имал предвид, а и приказка да става :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
spark написа:Работата ясна - не ми свети лампата за включени габарити и от там и къси Предполагам е изгоряла крушката или диод и някой сменял ли е да каже какъв е цокъла, че не ми се разглабя табло само за да взема крушка, после да сглобявам таблото и обикалям магазини и после пак разглабяне и наново.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар