Самите светодиоди са LUXEON 6W 1.5A /3.6V 140lm. Идеята ми е да се монтират като на втората картинка. Използвал съм снимката на biker_81 (надявам се, че няма нищо против), защото нямах с какво да снимам, като отварях моите фарове.Как разсъждавам аз. Ламарината (чудех се как да го нарека това ) във фара с лупа реже светлинния сноп като на картинка номер 1. Това е за да не заслепява тези, които са насреща. Така монтирания светодиод ще свети в черната област на картинката т.е. би трябвало да се вижда отдалеч, защото свети в зоната, която "ламарината" по-принцип реже. Мисля, че 140 лумена са достатъчни, за да се забелязва отдалеч и недостатъчни, за да заслепява.Единствената причина досега да не го направя е липсата на фар за експерименти. Освен темата в раздел "Купува", искам и тук да кажа, че търся (на прилична цена разбира се) СЧУПЕН (неизползваем) фар с лупа за донор.Притеснението ми е, дали ще издържи светодиода на температурата, която развива халогенната лампа във фара?Всякакви мнения и съвети са добре дошли.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си споделя идеята за DRL със светодиоди
Collapse
X
-
Колегата BEX---GT продаваше.Ето и темата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=28675 цената нее лоша за оригинален фар.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Реклама
Collapse
Коментар