Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Километраж

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Километраж

Днес няколко пъти при подаване на контакт ми се нулира дневния километраж но преди това изписва вместо цифрите на големия километраж FFFFFF после LLLLLL и чак тогава 117453 показанията на изминатите километри.Вчера прегледах климатика за кодове , надявам се не е от тази интервенция. И друго когато запалих двигателя сега и натиснах копчето за външна температура изписа 25 градуса след това пак си премина в положение километраж но при следващо гасене и палене на двигателя не ми занулява дневния километраж Някой имал ли е такъв проблем и на какво се дължи.
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Никой ли незнае какво означава тази последователност от букви и защо ми се занулява дневния километраж след това
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

ако очакваш отговори - оправи първо заглавието с по-информативно.иначе - прилича на слаб акумулатро или лоша връзка.

Коментар

Темата е за триене. Проблема отстранен . Мразя догатките от типа може да е от....

Коментар

Сподели с нас какъв беше проблема, моля.

Коментар

Airfan написа:
            Сподели с нас какъв беше проблема, моля.
            Бутончето за нулиране беше буквално заяло натиснато или почити натиснато по необясними причини.Днес проблема ту се появяваше ту се оправяше и после......забелязвам следи от малки пръстенца по стъклото на километража :D и се сещам за малкото ми мило момиченце което беше си играло предишния ден в колата и беше включило чистачките включително и задната изобщо беше ръчкало всичко наред . Естествено под "контрола" на майка му по нататък всичко е ясно изтеглих го колкото можах мисля че сега е в нормална позиция но явно има нещо което не му позволява да се връща свободно и заяжда.Когато сменям крушки ще го разгледам отвътре сега не е на преден план

Коментар

Ясноо, благодарим. И мен ме чака същото сигурно, че моята дъщеря обожава да си играе на шофьорската седалка.

Коментар

Airfan написа:
                Ясноо, благодарим. И мен ме чака същото сигурно, че моята дъщеря обожава да си играе на шофьорската седалка.
                Дати е жива и здрава , какво да ги правиш деца искат да си играят и всичко им е интересно.

Коментар

Atanas71 написа:
                  Airfan написа:
                  Дати е жива и здрава , какво да ги правиш деца искат да си играят и всичко им е интересно.
                  Благодаря! Подобно и на теб!

Коментар

Working...
                  X