Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

AUX вход ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И при Marea не става, поне така ми каза човекът, който ми го направи. Не е достатъчно да има само съпротивление, иска си някакъв сигнал (код) от чейнджъра Така че, стана (но с излъгване, че работи касетата), но доста сложно, с управление от отделен чип.Аз междувременно продадох колата де, но в тоя ред на мисли на Пикасо-то използвам трансмитер и съм учудващо доволен.
    Lancia Thesis 2.4 20V LPG 2003 г.
    Peugeot 3008 1.6 HDI 120 2018 г.

Коментар

Димо Генчев написа:
      И при Marea не става, поне така ми каза човекът, който ми го направи. Не е достатъчно да има само съпротивление, иска си някакъв сигнал (код) от чейнджъра Така че, стана (но с излъгване, че работи касетата), но доста сложно, с управление от отделен чип.Аз междувременно продадох колата де, но в тоя ред на мисли на Пикасо-то използвам трансмитер и съм учудващо доволен.
      На Мареа си става аз съм с такова кабелче.
      Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Stilo написа:
        При Stilo тези букси са 13 и 17 - ще трябва да си играя с някакво променливо съпротивление до 1 килоОм, дали ще се отключи входа и да се ползват директно LR входовете за ченджера.
        Аз още когато пуснах темата, понеже се бях зарибил да стане това нещо, опитах какво ли не ... и това със резистор също го правихме /уж да се отключи входа за чейнджър/ и пак не стана /само не си спомням какъв беше ...Даже си има оригинален кабел който от едната страна са буксите които влизат в касетофона, а от другата два чинча и с него не стана...В следствие трябва чейнджър който да отключи този вход или просто самия чейнджър подава сигнал за да работи входа ...
        Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03

Коментар

Stilo написа:
          Понеже напоследък имам достатъчно време се замислих сериозно за изкарване на AUX in от касетофона на Stilo. Ето какво открих: Сигналът от касетофона отива директно в един общ процесор SAA7706H, който управлява цялата система. ...
          Аз не разбирам от електроника, но не може ли сигнала да се пусне на входа за касетофона (68 и 69) и като се сложи празна касетка да се върти, да стане работата?
          Прикачени файлове
          Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Колеги има МC касетка от която излиза кабел с 3,5мм жак ръгаш МП3 та и пък и не е повече от 10 - 15 лева.Пък вие си знаете,може пък да ви се ръчка
            Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
            И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
            .

Коментар

речено-сторено...http://www.youtube.com/watch?v=B3_9XdlBVT4приемам оферти от желаещи

Коментар

Stilo написа:
                речено-сторено...http://www.youtube.com/watch?v=B3_9XdlBVT4приемам оферти от желаещи
                Това като го гледам си мисля, че е "ФМ трансмитер" ... само, че е направено сигнала да не е към някоя честота ами е директно вързано към радиото и се задейства с касета ...Добре е измислено но сигурно си е и доста игра ...

Коментар

Правилно си забелязал, части от FM трансмитер, вградени вътре в плейъра. Касетата може и да се пренебрегне, но ключа за превключването е обвързан със сложна механика и затова предпочетох да става с празна касета.Отне ми два дена преустройството, но стана повече от очакваното.

Коментар

Stilo написа:
                    Правилно си забелязал, части от FM трансмитер, вградени вътре в плейъра. Касетата може и да се пренебрегне, но ключа за превключването е обвързан със сложна механика и затова предпочетох да става с празна касета.Отне ми два дена преустройството, но стана повече от очакваното.
                    Ама това ти ли си го направил ...

Коментар

Да. Е, можеше и по-добро видео да спретна, но забравих да включа "макрото" на камерката.Както и да изключа "Долби"-то на касетката, че орязва звука откъм качество

Коментар

Stilo написа:
                        Да. Е, можеше и по-добро видео да спретна, но забравих да включа "макрото" на камерката.Както и да изключа "Долби"-то на касетката, че орязва звука откъм качество
                        Еее браво, браво Колега ... Както споменах по-горе много добре се е получило, но както и ти каза е било доста игра

Коментар

Working...
                        X