И при Marea не става, поне така ми каза човекът, който ми го направи. Не е достатъчно да има само съпротивление, иска си някакъв сигнал (код) от чейнджъра Така че, стана (но с излъгване, че работи касетата), но доста сложно, с управление от отделен чип.Аз междувременно продадох колата де, но в тоя ред на мисли на Пикасо-то използвам трансмитер и съм учудващо доволен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
AUX вход ?
Collapse
X
-
Димо Генчев написа:И при Marea не става, поне така ми каза човекът, който ми го направи. Не е достатъчно да има само съпротивление, иска си някакъв сигнал (код) от чейнджъра Така че, стана (но с излъгване, че работи касетата), но доста сложно, с управление от отделен чип.Аз междувременно продадох колата де, но в тоя ред на мисли на Пикасо-то използвам трансмитер и съм учудващо доволен.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Stilo написа:При Stilo тези букси са 13 и 17 - ще трябва да си играя с някакво променливо съпротивление до 1 килоОм, дали ще се отключи входа и да се ползват директно LR входовете за ченджера.Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
-
Stilo написа:Понеже напоследък имам достатъчно време се замислих сериозно за изкарване на AUX in от касетофона на Stilo. Ето какво открих: Сигналът от касетофона отива директно в един общ процесор SAA7706H, който управлява цялата система. ...Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Stilo написа:речено-сторено...http://www.youtube.com/watch?v=B3_9XdlBVT4приемам оферти от желаещиFiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
-
Stilo написа:Правилно си забелязал, части от FM трансмитер, вградени вътре в плейъра. Касетата може и да се пренебрегне, но ключа за превключването е обвързан със сложна механика и затова предпочетох да става с празна касета.Отне ми два дена преустройството, но стана повече от очакваното.Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
-
Stilo написа:Да. Е, можеше и по-добро видео да спретна, но забравих да включа "макрото" на камерката.Както и да изключа "Долби"-то на касетката, че орязва звука откъм качествоFiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар