Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

AUX вход ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами освен утре да взема и една касета да пробвам :D ...Но от каде да намеря и каква да взема Ако може и някой линк !
    Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03

Коментар

Аз не знам моята ми я подариха.
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Ето колеги какво открих . . .http://www.youtube.com/watch?v=UjuwKwZyZcIНякакъв кабел се включва от зад и това устроитво има го и с СД карта и с УСБ ...

Коментар

Малиии, цената му е 136 евро от http://www.loudlink.eu/

Коментар

Ми има разлика касетката ще вади по-качествен звук Ама не си играй цака се бързо от вибрациите.Отивай в ел сервиз за ремонт на ТВ и други и да ти изкарват AUX.Аз мисля скоро да го правя за Мп3 плеъра си че ми писна да горя дискове,а тела ми има доста свободна памет.

Коментар

Stilo написа:
              А дали мога да го намеря в BG или да го порачам от някаде ?

Коментар

Ето по-евтин вариант - mp3 плейър с формата на касетка. При превъртане на някоя страна, премества с трак напред-назад.Поръчва се директно и се плаща с pay-pal. Пристига на адреса на регистрацията в pay-pal. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10203

Коментар

Stilo написа:
                  Добре колега има вариант да кажа на един човек да го потърси в Италия . . .Въпроса ми е "Дали го има там" ?

Коментар

Реших и аз днес да си изкарам AUX .Не е трудно поне според мен .Моето радио е ad182m . Проследявате кабелите идващи от главата и виждате в кой чип влизат . Това е чипа който усилва сигнала от главата и го праща към усилвателя на радиото . Поглеждаме в google къде са изходите на чипа и запояваме там 2 жички . Извеждаме си кабела зад радиото ,или на който както му харесва , след това ни трябва само касетка без лента няма значение каква. Когато поставим касетата така изведеният aux работи ,когато я няма си превключва на радио. Ако нещо не е ясно ще се радвам да помогна .

Коментар

няма ли да е по-яко, ако се закачи за АМ-вълните. И като прехвърлиш на АМ радиото да се включва АУХ-а.... Така хем си запазвате радиото, хем касетката и имате един вход на другите вълни на радиото
                      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

В случая касетката също се запазва. Просто когато поставим касетка към AUX-a не трябва да се подава сигнал . . А за "АМ" вълните идея нямам как ще стане може би на изхода на чипа за ам трябва да се закачи с някакъв делител

Коментар

Вариантите са много, отиваш при специалист и тои ако му щрака в главата ще ти предложи доста варианти. Аз съм го правил доста пъти с различни касетофони. Наи простият вариант за изпълнение е на мястото на касетката се свързва паралено след пред усилването или според зависи какъв сигнал ще подаваш. Слагаш една изкормена касетка и входа тръгва. може да се върже и към тунера но трябва да се правят допълнителни ключове и се осложнява.

Коментар

BUMPНякой нещо ? Чул, чел, видял ? п.с. за AUX IN
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              BUMPНякой нещо ? Чул, чел, видял ? п.с. за AUX IN
                              Кво пък е това?
                              Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Понеже напоследък имам достатъчно време се замислих сериозно за изкарване на AUX in от касетофона на Stilo. Ето какво открих: Сигналът от касетофона отива директно в един общ процесор SAA7706H, който управлява цялата система. Към усилвателят - крайното стъпало - се подават 4 входа - за предни и задни, което означава че прескачането на предусилвателя е невъзможно. На този чип има предвидени входове за AUX in (на крачета 7 и 8 ), които стоят празни (неизползвани), но когато се подаде сигнал към тях няма да има вариант за превключване на системата към тях, тъй като трябва да се препрограмира системата, за новата опция AUX. Входовете от касетката са на крачета 68 и 69. Това ще ползвам в краен случай, за да мога да си запазя касетофонната част работеща. При Mаrеa гледам че има начин да се излъже радиото че има поставен ченджер, като се постави съпротивление от 100 ома между изводите 13 и 15 отзад на буксите. При Stilo тези букси са 13 и 17 - ще трябва да си играя с някакво променливо съпротивление до 1 килоОм, дали ще се отключи входа и да се ползват директно LR входовете за ченджера. Иначе вариантът с прекъсване на сигнала от Главата на касетофона ще реализирам, като там вградя директно mp3/SD/USB плейър от някой FM трансмитер и който ще се упрвалява с дистанционното му.

Коментар

Working...
                                X