Хи, говорих с едно приятелче от сервиз за авто аудио та той ми каза че Типото смазвало СиДи плеърите защото мястото за плеъра в барчето бил под наклон и много скоро се късал някакъв тампон на оптиката и ми предлага да го монтира някъде водоравно !!!!!! Някой има ли идея дали това не е поредната глупост дето се разпространява за фиатките
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СиДи за Типо
Collapse
X
-
Е па моито сиди го взех старо - на незнайно колко време и часа и вече над 2 години ми е на колата - нямам никакви проблеми освен при монтажа като се чудех как да скрия кабелите защото моето барче отзад е отворено.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Здравей !Преди повече от година (07.2004) си взех Нео - CD-MP3.Монтирах го на мястото на старото радио-касетофонче и всичко е ОК, до момента -никакви проблеми Само един щрих - на задния панел има изведена шпилка, а в комплекта на CD-то има планка с няколко прореза, която служи за стабилизиране на плеърчето. Мисля, че е добра идея. Така че, ако купуваш нещо втора ръка -огледай "гърба" на устройстово за подобна стабилизираща конструкция.Поздрави, Б. БорисовFiat Tipo 1.6 AGT
Коментар
-
BBorisoff написа:Здравей !Преди повече от година (07.2004) си взех Нео - CD-MP3.Монтирах го на мястото на старото радио-касетофонче и всичко е ОК, до момента -никакви проблеми Само един щрих - на задния панел има изведена шпилка, а в комплекта на CD-то има планка с няколко прореза, която служи за стабилизиране на плеърчето. Мисля, че е добра идея. Така че, ако купуваш нещо втора ръка -огледай "гърба" на устройстово за подобна стабилизираща конструкция.Поздрави, Б. БорисовThe sands of time for me are running low....
Skype Nick: SwordLord
Коментар
-
Kai_Ren написа:Малко Оф темата... Доволен ли си от СД то че и аз мисля да си взимам такова ?Fiat Tipo 1.6 AGT
Коментар
-
Yavor написа:.. чудех как да скрия кабелите защото моето барче отзад е отворено.Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95
Коментар
-
Re: СиДи за Типо
2fast написа:Хи, говорих с едно приятелче от сервиз за авто аудио та той ми каза че Типото смазвало СиДи плеърите защото мястото за плеъра в барчето бил под наклон и много скоро се късал някакъв тампон на оптиката и ми предлага да го монтира някъде водоравно !!!!!! Някой има ли идея дали това не е поредната глупост дето се разпространява за фиаткитеFIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
Не вярвам на СД за кола. Вие хора виждали ли сте механика на СД? Това нещо си е за в къщи, колкото и да се подобри оптиката, принципа и се запазва. Няма СД, което да издържи 1 година четене на дискове, по 5 часа на ден каране на павирана улица. То даже е и нелогично! Положението на СД-то няма значение.Колега ако ше е СД и си заклет фен на тия работи, поне да е MP3 шото антишока е по-голям ( не че е гаранция някаква, по малко ще се ядосваш )Ако питаш мене, най добре с чеинджър шото кат се скапе, ше смениш само чейнджъра.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
geshabeli написа:....Няма СД, което да издържи 1 година четене на дискове, по 5 часа на ден каране на павирана улица....FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
brat_John написа:geshabeli написа:....Няма СД, което да издържи 1 година четене на дискове, по 5 часа на ден каране на павирана улица....Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
brat_John написа:geshabeli написа:....Няма СД, което да издържи 1 година четене на дискове, по 5 часа на ден каране на павирана улица....Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
CD-то може да се монтира под наклон от 30 градуса. Това е заложено при производството му. има ISO стандарт, който регламентира тези и други работи. Когато един автомобил се проектира производителите вземат под внимание всички тези работи. Барчето на FIAT TIPO може да е под наклон но той е достатъчен да може да работи CD-то. както е писал ниакой във форума, на много CD-та има възможност за монтиране на шини в задния край. Като го захванеш с такава шина за пода, ниама мърдане , а трудно ще е на ниакой ако иска да ти го сваля. А относно стандарта, всеки кабел от тонколоните е с различен цвят и всеки отговаря на това дали е предна или задна. Аз сам с Panasonic CD от 1 година и нямам никакви проблеми. Монтирай няма страшно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар