Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПОМОЩ - Мигачите ми са развалени

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПОМОЩ - Мигачите ми са развалени

Здравейте,Имам може би малък проблем , но неразбирам много от коли и ми трябва Вашата помощ. От известно време мигачите ми гаснат, като ги пусна цъкнат един два пъти и угасват (без да сам вартял волана ) после понякога се включват понякога не..... Може би си въобразявам , но си мисля , че е от волана , но незнам, неразбирам и тарся помощ.Мерси много.[/i][/b]

Релето ти се нуждае от лек ремонт! Тази тема се коментира много често, използвай търсачката за подробности!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Тая http://www.google.com/cse?cx=0085674...B5%D0%BD%D0%B5 търсачка
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Re: ПОМОЩ - Мигачите ми са развалени

gerestaka написа:
        Здравейте,Имам може би малък проблем , но неразбирам много от коли и ми трябва Вашата помощ. От известно време мигачите ми гаснат, като ги пусна цъкнат един два пъти и угасват (без да сам вартял волана ) после понякога се включват понякога не..... Може би си въобразявам , но си мисля , че е от волана , но незнам, неразбирам и тарся помощ.Мерси много.[/i][/b]
        Ако колата е браво/брава/мареа, релето се намира под кората на волана. Сваляш я, презапояваш всички спойки и 100% се оправя. Това явно е чест дефект, защото и на двете ми коли съм го имал, а и много колеги питат за този проблем.

Коментар

Working...
        X