Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за музика тонколони

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ за музика тонколони

http://cgi.ebay.co.uk/Pyle-Blue-Labe...6.m14.l1308Eй тва смятам да си поръчам другата седмица.Само се чудя как ще свирят на кората на а3 и как ще свирят на двд-то ми което е 4х50вaта.Пише че РМС им е 200вата а макса 400вата.Имам и усилвател http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=605 стои ми в къщи с бас касата която не смятам да е слагам в А3-ката че няма да имам място за нищо.Как мислите ще се налага ли да вързвам усилвателя за да захранвам тези елипси или само с двд-то ще си свирят приличноп.с Само да добавя че аудито в момента е с оригиналните колони които са:2 в предните врати+2 пищялки,две на задните врати които са свързани с оригиналният вграден бас и са на един осилвател заедно който също е фабрично поставен с интерфейс.Демек задните канали на усилватела на двт-то ми стоят свободни и смятам да ги вържа с тия елипси за да не стоят свободни
    A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
    Punto Sporting 1.9JTD 2003
    ex. Fiat Marea TD100 1998

Според мен няма по-добър вариант от използването на усилвател! Така, че за да получиш по-мощен звук и добър бас си сложи усилвателя, според мен само плеъра ще е слаб за тези елипси.
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

аз си мисля че повечето player-и имат RMS от порядъка на 18 W !! бих ти препоръчал да си сложиш усилвателя
      Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
      Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

ами аз досега колкото и елипси да съм имал(все скъпи и маркови) съм ги вързвал винаги директно към плеарите и са думкали много вси4ко се е тресяло.Ама тия май ще са сериозна работа незнам колко са вярни характеристиките им не е проблем да сложа усилватела той и без тва си стои в къщи просто исках да запълня 2-та свободни канала,но явно пак ще стоят свободни.Добре че двд-то е 5+1 4е да има много канали за усилватели Не ми стига тая оригинална музика ама да сложа бас каса е недопустмо с тоя багажник за тва пребягвам към елипсите,а тоя оригинален бас не ми стига

Коментар

Малко офтопик, но какво ДВД си взе?
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
            Малко офтопик, но какво ДВД си взе?
            Еее голяма газария бате 7 инача тач скреен(демек цакам директно върху монитора) и е от тия дето излизат и се пребират шукардийка Блутуут за да ми зжанкат по телефоня,ГПС да не са загубя нейде,телевизия да не изтарва нещо5+1 да ми е густо на ушите + 4канала с усилвател 4х50в и още много други глезотийки.Като се прибави и оригиналната БОСЕ система на аудито мам си джейс става Апак сега и последно се спрях на едни елипси 450вата макс 225 пикова и с онва мойто усилвателче дето го продавах, вече не, ще се кефя много на сараунда,става 9+1 и 2-та канала на двд-то(от4х50 )ще стоят свободнни ако ина тгях има закача нещо майко мила 11+1

Коментар

Колкото и колони да слагаш пак си е 5+1
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Мисълта ми е че 5+1 си е отделно от 4х50,и 5+1 се свързва с оптичен кабел,а 5+1 което е Б0СЕ системата на аудито е към отделен кръг с вграден усилвател БОСЕ който се оправлява със съвсем отделен интерфейс който съм го закачил към оптиката абе всичко е голяма каша и лудница и квот и да правя все ми остават двата канала на на двд-то (от 4х50-то) свободни ТВа ма притеснява неможе така да стоят нали и за тях пари съм дал

Коментар

Working...
                X