http://cgi.ebay.co.uk/Pyle-Blue-Labe...6.m14.l1308Eй тва смятам да си поръчам другата седмица.Само се чудя как ще свирят на кората на а3 и как ще свирят на двд-то ми което е 4х50вaта.Пише че РМС им е 200вата а макса 400вата.Имам и усилвател http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=605 стои ми в къщи с бас касата която не смятам да е слагам в А3-ката че няма да имам място за нищо.Как мислите ще се налага ли да вързвам усилвателя за да захранвам тези елипси или само с двд-то ще си свирят приличноп.с Само да добавя че аудито в момента е с оригиналните колони които са:2 в предните врати+2 пищялки,две на задните врати които са свързани с оригиналният вграден бас и са на един осилвател заедно който също е фабрично поставен с интерфейс.Демек задните канали на усилватела на двт-то ми стоят свободни и смятам да ги вържа с тия елипси за да не стоят свободни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за музика тонколони
Collapse
X
-
ами аз досега колкото и елипси да съм имал(все скъпи и маркови) съм ги вързвал винаги директно към плеарите и са думкали много вси4ко се е тресяло.Ама тия май ще са сериозна работа незнам колко са вярни характеристиките им не е проблем да сложа усилватела той и без тва си стои в къщи просто исках да запълня 2-та свободни канала,но явно пак ще стоят свободни.Добре че двд-то е 5+1 4е да има много канали за усилватели Не ми стига тая оригинална музика ама да сложа бас каса е недопустмо с тоя багажник за тва пребягвам към елипсите,а тоя оригинален бас не ми стигаA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
gamma написа:Малко офтопик, но какво ДВД си взе?A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Коментар
-
Мисълта ми е че 5+1 си е отделно от 4х50,и 5+1 се свързва с оптичен кабел,а 5+1 което е Б0СЕ системата на аудито е към отделен кръг с вграден усилвател БОСЕ който се оправлява със съвсем отделен интерфейс който съм го закачил към оптиката абе всичко е голяма каша и лудница и квот и да правя все ми остават двата канала на на двд-то (от 4х50-то) свободни ТВа ма притеснява неможе така да стоят нали и за тях пари съм далA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар