Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отрязан кабел при Мареа ТД100 ???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Ето ги "силовите" жици. R е червен цвят. Това на снимката не е ли лилав кабел?
    Не е червен е.Я дай страницата или линк към ръководството на тази схема която си постнал ,че нещо ми присветна.Намерих легендата за схемата кояти си качил.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Еми аз го виждам като лилав, и си търся лилав кабел, и ти обяснявам за тромбите.... Значи това в мануала за Брава/о е във втората част, vol2.pdf, на страница 339 в документа, озаглавено е като Hot-wire Safety Device.Ако беше споменал че е червен, щяхме да спестим няколко поста (или пък нещо имам проблем с цветовете? )

Коментар

Re: Отрязан кабел при Мареа ТД100 ???

Tornado написа:
        Днес докато демонтирах поставката за акумулатора за да си натегна малко жилото на съединителя се замислих над въпросния отрязан силов кабел на колата.Ха сега за какво ли е бил?Започвам да ровя ръководствата за да разбера аджеба за какво е бил и защо може да е отрязан.Вашата бърза помощ също би била полезна.Оги ти си на ред давай.
        Здрасти колега и аз имам такъв кабел отрязан.Ти разбра ли за какво е служил.
        ФИЯТ МАРЕЯ 1,9 ТД 98г. HLX WEEKEND-страхотно удоволствие е да шофираш такъв автомобил.

Коментар

Working...
        X