Здравейте колеги , искам да питам дали има някой, който е монтирал Андроид за мултимедия на Фиат Фримонт , да получа някакви отзиви дали е удачно да се монтира
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монтаж на Андроид при Фиат Фримонт
Collapse
X
-
Здравей! Аз преди почти две години купих мултимедия от китайския сайт. Идва с целия централен панел, има си всички функции, вади и много добър звук, но не се монтира лесно, не е плъг енд плей, както пише на сайта. Прибегнах до услугите на фирма, наложи се да пуснат окабеляване до задната камера, имаше и някакви несъответствия с буксите. През цялото време обаче водих кореспонденция с китайците, които пращаха схеми и клипове, докато не се увериха, че в сервиза са подкарали медията. Но медията беше към 900 лева и 200 лева за монтаж. Преди месец ми отказа задната камера, проследих букси, окабеляване, остава самата камера да е и ще им пиша да ми я сменят, понеже е още гаранционна. Иначе като цяло съм доволен, свързва си се с телефони, интернет, децата гледат клипове, докато пътуваме, пускам си телевизия, всичко си има. Генерално си струва, защото оригиналната беше с малкия дисплей, никъде не можах да открия големия и да го заменя, затова прибягнах до китайците.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
-
Здравейте , мерси за обратната връзка. Механика , който ми подържа фримонта , каза че е рисковано монтаж на андроид , защото компа след премахването му започвал да го търси. Иначе аз съм с голямия дисплей 2013г ми е фиата , когато го взех не предполагах , че с голям. дисплей няма да има навигация. Намерих 2 ра употреба и като го сложих има навигация но показва само адреса от който беше свалено радиото с навигацията. Ако не е търговска тайна да питам коя фирма ви е направила мантажа да питам дали могат да решат проблема. До тук горе долу е еднаква цената за 2 употреба и монтаж на Андроид. Интересно ми е дали след монтажа на Андроида , фабричния парк-асистент работи. И свързването с телефона оригиналния микрофон ли се ползва или от Андроида и копчетата от волана дали работят за радиото и гласовата команда.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар